Hudec s Pickou se představí na Acropolis Rally

Tomáš Urban, 24. března 2014, 22:15 Google+

Acropolis Rally přezdívána také rally bohů je třetím podnikem letošního mistrovství Evropy. Po rakouském Jänneru a lotyšské Liepaji se posádka MH Racingu Martin Hudec – Petr Picka představí i v Řecku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Liepaja-Ventspils

Rally Liepaja-Ventspils | foto: Tomáš Brázdil, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Velice náročná, dříve čistě šotolinová soutěž změnila pro letošní rok svůj charakter. Centrum soutěže je situováno v přímořském městečku Loutraki. V sobotu čeká na Martina s Petrem celkem šest asfaltových rychlostních zkoušek o délce bezmála stodvacetpět kilometrů. Poté ve večerním dvouhodinovém servise musí mechanici Orsák Rallysportu přestavět Mitsubishi Lancer evo IX do šotolinové specifikace aby bylo připraveno pro druhou etapu. V neděli je pak připravena porce stopatnáci kilometrů rozdělených do sedmi úseků. Bude se tak jednat o velmi komplexní závod kde především šotolinová etapa opisující trať MS neodpustí žádnou chybu. Hlavní prioritou posádky zůstává Evropský šampionát produkčních vozů, do kterého si bude chtít Třebíčský pilot připsat maximální porci bodů.

,,Bude to velmi náročný závod, první etapa bude velice rychlá a v té druhé nás čeká zrádná šotolina. Chceme posbírat co nejvíce bodů do Production Cupu a vylepšit tak stávající šestou příčku neboť nám na čtvrté místo chybí jen dva body. Chceme si to s Petrem hlavně užít a pobavit jak sebe tak i diváky. Už teď se moc těším.“ zhodnotil své pocity Martin Hudec

Acropolis Rally startuje ve čtvrtek 28. března a do cíle by měl Hudec s Pickou dorazit v sobotu 30. března krátce o půl páté odpoledne. Na svém pestře zbarveném Mitsubishi povezou startovní číslo 20 a Vy můžete sledovat nejrychlejší informace na týmovém facebooku www.facebook.com/hudecmartin kde Vám přineseme novinky nejen ze samotného závodů ale také tréninky a nevšední řeckou atmosféru.

 
Vytisknout

Diskuze: Hudec s Pickou se představí na Acropolis Rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally team chrudim

Závody na autodromu ve Vysokém Mýtě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud