Atkinson: Je to trošku překvapení

iM2, 2. března 2008, 09:01 Google+

OHLASY JEZDCŮ PO DRUHÉ ETAPĚ; V druhé etapě se udála spousta zajímavých a pro vývoj soutěže podstatných věcí. Pojďte se podívat jak na ně jezdci reagují a jaké mají názory.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Atkinson, Chris

Atkinson, Chris | foto: Subaru WRT

Sdílejte článek

Sebastien Loeb
Teď už je to lehké. Tlačili jsme na to, když jsme byli druzí a ztráceli jsme na vedoucího Jariho - Mattiho. Máme náskok jedné minuty na Atkinsona a je to trošku pohodlnější. Teď už musíme pouze dokončit soutěž – na první pozici samozřejmě. Je to pořád dlouhá cesta do konce soutěže. Jestliže soutěž dojedeme v tomhle pořadí, pak to bude perfektní soutěž.

Chris Atkinson
Je to trošku překvapení, ale takové už automobilové soutěže jsou. Měli jsme problémy, ale teď měl ty stejné bohužel i Jari – Matti. Jsme druzí, což je perfektní, ale už nemáme o co bojovat. Vůz funguje jak má a my můžeme zajíždět slušné časy na tratích RZ. Takže jsme spokojeni. Mezera za námi a před námi je plus mínus minuta. Takže se zítra pokusíme projet všechny RZ bez chyby a dokončit soutěž.

Jari-Matti Latvala
Pokoušeli jsme se opravit mezichladič, ale bohužel to moc nepomohlo. Po naši opravě se vůz trošku zlepšil, ale nebylo to pořád nic moc. Náš boj o první příčku je pochopitelně pryč, ale kdybychom zde dokončili na pódiu, tak by to bylo perfektní.

Henning Solberg
Nevím, jestli udržím Mikku za svými zady. Možná je to důležitější pro Mikku získat tyto body. Ale já myslím, že když dokončím na tomto místě, tak dostanu od Munchi’s hodně zmrzliny. Uvidíme zítra.

Mikko Hirvonen
Jsme rádi, že máme vůz zde a že je celý. Zítra se rozhodně pokusím dojet a následně předjet Henninga. Bude to maximální atak!

Petter Solberg
(Tým se rozhodl, že se Petter vrátí do posledního dne soutěže. Solberg se pokusí získat body pro tým.)
Dnešní den pro nás nebyl dobrý. Ve voze jsem se necítil optimálně. A potom přišli naše problémy, které nás donutily odstoupit ze soutěže. Je to velice frustrující zvláště proto, že jsme dnes ráno měli solidní rychlost. Teď už jsme dost vzadu, ale pokusíme se udělat co bude v našich silách.

Dani Sordo
Jsem potěšen časy, které jsem dnes zajížděl. Našli jsme set – up, který se mi líbí. Teď se ve voze cítím excelentně. Je zde pořád ještě jedna etapa a my jsme blízko tomu, abychom získali body pro tým Citroën do hodnocení týmu.
Vytisknout

Diskuze: Atkinson: Je to trošku překvapení

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Prokop, Martin

Prokop s Tománkem se posunuli na body

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud