Jakub Urban v Pačejově

Tomáš Urban, 5. září 2008, 11:42 Google+

Vedoucí posádka třídy N1 ve sprintech - Jakub Urban - Jiří Švec pojede v Pačejově.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Urban, Jakub - Švec, Jiří

Urban, Jakub - Švec, Jiří | foto: Jeřábek, David

Sdílejte článek

V sobotu ráno sjede z rampy Rally Agropa Pačejov se startovním číslem 87 modré VW Polo. Posádka se vydá na osm rychlostních zkoušek. Zeptali jsme se Jakuba, jestli opravdu jsou v Pačejově "letecké zkoušky". "Ano, jel jsem tam loni a mohu potvrdit, že tam jsou jednoznačně nejrychlejší zkoušky co jsem kdy jel. Já osobně rychlé zkoušky nemám rád, ale i takové  k rally patří.“ říká Jakub.

Podle seznamu přihlášených startují ve třídě N1 ještě Michal Kravec s Fabií a Michal Srb s VW Polo. Dokážou s nimi Jakub s Jirkou bojovat nebo budou opět sbírat zkušenosti?
"Hlavní taktikou je hlavně dojet. Kdybychom ztráceli jen pár vteřinek, mohli bychom po dohodě s tátou třeba zatáhnout, ale nemá cenu riskovat. Tohle léto toho bylo už opravdu dost.“ říká Jakub



Pro kvalitní výsledek bude potřeba i spolupráce s počasím, jako počasí by mělo být v Pačejově? "Nejradši bych byl, kdyby bylo sucho a pokud možno tak pod mrakem a 18 stupňů, to je sranda.. Mám radši sucho, mokra už jsme si užili letos docela dost." říká Jakub

Přijďte podpořit vedoucí posádku spritového mistrovství ve třídě N1. Auto i posádka jsou připravené podat spolehlivý výkon.

Posádku podporují firmy Filtr Zeos s.r.o., Monts s.r.o., Kovolak Profi s.r.o., Autoopravna Zákoutský a Vitamín - velkoobchod elektro. Mediální podporu zajišťuje internetový portál Rallyzone.cz.
Vytisknout

Diskuze: Jakub Urban v Pačejově

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Sainz, Carlos - Périn, Michel

Volkswagen ukončil test před Dakarem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud