Pavel Valoušek ve Zlíně s vozem S2000…

Josef Janoušek, 5. srpna 2009, 13:02 Google+

Všichni fanoušci automobilových soutěží mají ve svých sportovních kalendářích červeně zaškrtnutý víkend 22.-23.8.2009. A tento vrchol letošní automobilové rally sezóny se nezadržitelně blíží.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Valoušek, Pavel

Valoušek, Pavel | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Sdílejte článek

Všechny týmy se horečně připravují, nikdo nechce podcenit sebemenší detail, nikdo nedá konkurenci desetinu času zadarmo. Novináři začínají sčítat přihlášené vozy kategorie S2000, diváci diskutují a předhánějí se s výběrem toho nejlepšího místa, zkrátka horečka jménem Barum Rally Zlín 2009 vrcholí.

Tým okolo Pavla Valouška však tuto sportovní horečku nyní vyžene do maximálních výšin. To co se dlouho šuškalo, to co si mnoho fanoušků přálo, to v co Pavel se Zdeňkem pomalu přestávali věřit se nyní stává skutečností. Pavel se Zdeňkem odstartují ve Zlíně se špičkovým vozem nejprestižnější kategorie S2000!
 
"Ano, nyní již máme jistotu, že se ve Zlíně opět představíme s vozem kategorie S2000,“ potvrzuje loňský vítěz projektu BFGoodrich Drivers Team Pavel Valoušek. „V těchto dnech se chystáme uzavřít smlouvu s jedním ze špičkových evropských týmů. Stojíme před závažným rozhodnutím, který ze dvou týmů si vybereme," prozrazuje Pavel a hned pokračuje dále: "Vážíme si přízně všech fanoušků a chceme se jim odvděčit. Až do startu zlínského závodu budeme o průběhu našich příprav a jednání fanoušky průběžně informovat."
 
Nový nebude ovšem pouze vůz, ale vlastně celý tým. Pro Barum Rally Zlín byl vytvořen zcela nový tým, který ponese jméno hlavního partnera, bez kterého by nebylo možné celý projekt realizovat. Seznamte se tedy s názvem nového týmu – DELIMAX TEAM.
 
Společnost DELIMAX, a.s. patří mezi největší výrobce potravin na jižní Moravě. Mezi její hlavní činnosti patří výroba rybích a lahůdkových produktů. Společnost DELIMAX, a.s. své produkty prodává pod obchodní značkou Jan Varmuža a St. Johann. I v této ekonomicky složité době poskytuje společnost ve svém areálu v Hodoníně pracovní příležitost pěti stům lidí a je bezesporu jedničkou na tomto trhu v České republice.
 
"Společnost DELIMAX, a.s. podporuje Pavla se Zdeňkem dlouhodobě. Zlínská soutěž je bezesporu největší automobilovou motoristickou událostí roku na našem území, navíc pro Pavla se jedná o podnik doslova domácí. Chtěli jsme proto pro kluky připravit podmínky takové, které jim umožní kvalitně reprezentovat naše obchodní značky Jan Varmuža a St. Johann a zároveň samozřejmě bojovat o příčky nejvyšší. To bez špičkového vozu kategorie S2000 není v dnešní době již možné," sdělil Ing. Jan Vrba, generální ředitel společnosti DELIMAX, a.s.
 
"Mé obrovské uznání a poděkování patří společnosti DELIMAX. Bez nadšení vedení společnosti pro motoristický sport bychom na mém domácím podniku startovat s vozem kategorie S2000 skutečně nemohli," ukončil první zprávu pro fanoušky pilot Pavel Valoušek.
 
V nejbližších dnech bude uzavřen kontrakt mezi Delimax Teamem a vybraným týmem provozující speciál S2000. Bezprostředně po podpisu vás budeme informovat o voze, se kterým Pavel se Zdeňkem ve Zlíně odstartují.

Vytisknout

Diskuze: Pavel Valoušek ve Zlíně s vozem S2000…

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Firla, Lumír

Jako na houpačce

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud