Paddon podepsal s Hyundai novou smlouvu na tři roky, posouvá se do továrního týmu

iM2, 19. října 2015, 22:55 Google+

Hayden Paddon je bez přehánění asi největším překvapením letošní sezony. Toho si jsou vědomi také u továrního týmu Hyundai, a tak Novozélanďan u korejců podepsal novou smlouvu na tři roky, která mu garantuje závodní sedačku až do konce roku 2018.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hayden Paddon se může těšit na tři roky spolupráce s továrním týmem Hyundai

Hayden Paddon se může těšit na tři roky spolupráce s továrním týmem Hyundai | foto: Hyundai Motorsport/McKlein

Sdílejte článek

Hyundai si z dlouhodobého hlediska pojistil služby nadějného Haydena Paddona. 28 letý Novozélanďan dnes s týmem podepsal novou tříletou smlouvu. S korejsko-německým týmem tak zůstane minimálně do konce roku 2018.

Hayden Paddon k novém kontraktu říká: "Uplynulé dvě sezony byly skvělou cestou a hodně jsme na ní vyrostli. Tým mi v rozvoji pomohl a na základě toho, co jsme spolu již dosáhli, nepochybuji, že budeme brzy vyhrávat.

Všichni pracujeme tvrdě na tom, abychom byli mistry světa a jsem přesvědčen, že Hyundai Motorsport mi nabízí nejlepší možnost, jak tohoto cíle dosáhnout. Musíme se teď zaměřit na naše první vítězství a to je mým osobním cílem pro rok 2016."

Lecos o velké důvěře v Haydena Paddona u týmu Hyundai naznačilo již to, že ve Walesu pojede pod hlavičkou továrny místo Thierryho Neuvilla. Zajímavostí však je, že Hyundai Motorsport potvrdil, že se Hayden Paddon v příštím roce připojí po bok Thierryho Neuvilla a Daniho Sorda.

Šéf továrního týmu, Michel Nandan, k angažmá jezdce z Nového Zélandu říká: "Jsem velice potěšen tím, že jsme byli schopni prodlouži naši spolupráci s Haydenem o další tři roky. V nich odjede všechny soutěže společně s námi. Od doby, co se vloni přidal k týmu, se ukázal jako velmi cenná posila našeho mladého týmu.

Je velmi spolehlivý, rychlý a odhodlaný. Má také další potenciál pro rozvoj. Od svého vstupu do WRC chceme podporovat mladého talenta jako je Hayden - ten prokazuje, jak úspěšný tento kocept může být. Osobně se už moc těším na to, čeho bude za příští tři roky s Hyundai Motorsport schopný dosáhnout."

Vytisknout

Diskuze: Paddon podepsal s Hyundai novou smlouvu na tři roky, posouvá se do továrního týmu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally Vsetín (CZE)

KM Racing Slovakia na Vsetíne v TOP 15

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud