Běhálek Sport o víkendu na dvou frontách

Marek Felt, 18. září 2009, 08:49 Google+

Tým Běhálek Sport čeká náročný víkend. První akcí, kde se představí bude předposlední podnik Mediasport MMČR v rally. V okolí Příbramě se jede SevenOaks Rally Příbram, kde nebude chybět ani letošní pravidelný účastník velkého šampionátu Daniel Běhálek. Pražský jezdec bude startovat se svým stálým spolujezdcem Petrem Černohorským a žlutým vozem Subaru Impreza WRX STi N12B. Začátek sezóny vyšel Běhálkovi skvěle a atakoval první pětici jezdců v celkovém pořadí MMČR. Druhá polovina nezačala nejlépe a ztratil kontakt se špičkou.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally český krumlov

rally český krumlov | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Sdílejte článek

V Příbrami by však chtěl na nezdary z minulých soutěžích zapomenout a opět bojovat o umístnění v TOP 10. "Příbramská soutěž je díky servisnímu zázemí, kde připravujeme naše dva vozy téměř má domácí. Mám zdejší tratě rád a vždy se na ni těším. Chceme jet co nejrychleji a samozřejmě potěšit i oko diváka. Kdyby se nám podařilo navázat na výsledky zkraje sezóny, byl bych maximálně spokojený," vzhlíží k příbramskému startu Dan Běhálek.

Daniel Běhálek Barum Czech Rally Zlín 09

Ve stejném termínu se v Rakousku uskuteční Pirelli Star Driver Shoot Out, kde se Honza Černý představí s modrým vozem Subaru Impreza WRX STi N12B. V okolí Freistadtu se bude opět po roce rozhodovat o jezdcích, kteří se v nadcházející sezóně zúčastní vybraných závodů mistrovství světa s podporou firmy Pirelli. Talentované jezdce bude vybírat porota ve složení Petter Solberg, Markku Alen. Doplní je zástupce Pirelli Paul Hembery, manager Mikko Hirvonena a Jari-Latvaly Timo Jouhki, novinář a Anthony Peacock a Joao Passos z Portugalské rally.

Jan Černý

Honza Černý bude bojovat proti patnácti jezdcům z patnácti různých zemí. Jmenujme kupříkladu Kjaerse z Norska, Slavova z Bulharska, či Lavia ze Švýcarska.

Příbramská dvojice úspěšně absolvovala v minulém týdnu šotolinový test na území České republiky a je připravena bojovat o místo v jednom z vozů účastnícím se v přístí sezóně mistrovství světa. "Do Rakouska se moc těším. Bude to pro mne obrovská zkušenost. Po celý letošní rok jsem se snažil na tuto akci připravovat jak jezdecky, tak především zdokonalováním se v anglickém jazyku. Po loňském úspěchu Máci (Martina Semeráda) to budu mít letos hodně těžké. Samozřejmě však zbraně neskládám předčasně a udělám vše pro to, abychom byli v Rakousku úspěšní. Na druhou stranu mne mrzí, že se nemohu představit na své domácí soutěži, na kterou jsem se moc, moc těšil. Chtěl bych tak alespoň popřát všem fanouškům nádherné zážitky kolem příbramských tratí,"  řekl ke svému rakouskému vystoupení Honza Černý.  

Na týmových stránkách www.behaleksport.cz Vám samozřejmě během soutěže opět přineseme aktuální informace, fotografie přímo z dění soutěže a účasti Dana Běhálka a  i on-boardy posádky z tratí příbramských rychlostních zkoušek.

Posádka Běhálek-Černohorský má za sebou úspěšně první část seznamovacích jízd a vybrala pro Vás nejzajímavější místa, která jsou uvedena rovněž na týmových stránkách.

Vytisknout

Diskuze: Běhálek Sport o víkendu na dvou frontách

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Kresta Roman

Kresta s Grossem před Rally Příbram

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud