MOTORMIX na úvod října: vrchy, trucky, okruhy, Dakar

Pavel Jelínek, 4. října 2010, 19:08 Google+

V Motormixu je tradičně k vidění směska příspěvků z různých disciplín, tentokrát ale zcela s vyjímkou klasické rallye, na kterou dojde zase příště. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu na internetu je na www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout na tuto adresu a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat, či neméně snadno stahovat.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Deutschland (GER)

Rally Deutschland (GER) | foto: Ford Motor Company

Sdílejte článek

Předposledním dílem vrchařského LM Berg trophy byl závod na Laudon u Lanškrouna, kde v rámci hodnocení tohoto seriálu kraloval David Komárek. Také šampionát ME trucků se blíží ke konci a v pořadu se vracíme k posledním jeho závodům především z hlediska českých jezdců a týmů. Evropská vrchařská sezóna skončila v Buzetu vítězstvím našeho Václava Janíka a zmíníme rovněž, že prestižní závod FIA GT se podle nyní již  oficiálních zpráv v Brně od příští sezóny nepojede, WTCC pak ještě příští rok ano ( naposledy). Brňan Michal Pavlík s Morganem vyhrál letošní anglický seriál Aero Racing Morgan Challenge a na rychle se blížící Dakar 2011 pojedou i české speciály  Hummer H3 EVO, či Czech Dakar team se zcela novými motory Caterpillar. Na závěr pak přinášíme zajímavost, že při říjnovém brněnském Epilogu na závěr letošní sezóny se mimochodem  premiérové za volantem objeví motocyklový závodník Karel Abraham,“ shrnuje obsah pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek

MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – v sobotu ráno ) a dále v lokálních televizních sítích v různých časech a vždy s několika reprízami, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV Příbram (novinka), či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny.

V Motormixu mohou diváci vidět i řadu rozhovorů se závodníky. Tentokrát s Milanem Svobodou, novým mistrem republiky  v závodech do vrchu, či s dalšími  rychlými vrchaři Davidem Komárkem, Vladimírem Vitverem a Jiřím Špalkem, kteří si výborně vedou v rámci seriálu LMBT. Největší prostor pak dostali dakarští závodníci Miroslav Zapletal a Tomáš Ouředníček a dakarský nováček Zdeněk Sládek, kteří by na Dakaru měli startovat se speciály Hummer H 3 EVO. Krátce pohovoří i mistr Evropy David Vršecký a také Michal Pavlík, který má za sebou na rozdíl od Vršeckého velmi vydařenou sezónu,“ informuje dále Pavel Jelínek a pokračuje : „V příštím dílu Motormixu se vrátíme k Admiral rallye Vyškov, k závodu do vrchu v Divákách, k Rallye Příbram a řadou rozhovorů k Podzimní ceně Masarykova okruhu !

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.


Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 říjen 01
V Brně  3.  října 2010

www.tvmotormix.cz

Vytisknout

Diskuze: MOTORMIX na úvod října: vrchy, trucky, okruhy, Dakar

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Prokop, Martin - Tománek, Jan

Martin Prokop se ve Francii rozloučil s letošní sezonou S-WRC

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud