Regulace diváků na rychlostních zkouškách jubilejní valašky

Roman Ordelt, 8. března 2011, 18:17 Google+

Pořadatelé úvodního podniku sedmidílného seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 30. Bonver Valašská rally 2011, která se pojede v termínu 25. – 26. března s centrem ve Valašském Meziříčí, opět přistoupili k výběru vstupného na rychlostních zkouškách a do servisní zóny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Pondělíček, Lukáš - Dresler, Pavel

Pondělíček, Lukáš - Dresler, Pavel | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Sdílejte článek

K uvedenému rozhodnutí přispěly stále se zvyšující náklady na pořádání automobilové soutěže. Organizátor AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín určil přijatelnou výši vstupného pro diváky a zároveň věří, že fandové tento krok přijmou podobně jako v loňském roce s pochopením.

„V minulých letech jsme nevybírali na valašce vstupné od diváků. K tomuto kroku jsme přistoupili až loni, neboť potřebujeme pokrýt finanční rozpočet soutěže.  V letošním roce pokryjeme většinu nákladů zásluhou našeho generálního sponzora společnosti Bonver Group, a. s., a dalších partnerů rally. Nicméně v celkovém rozpočtu rally nám chybí ještě finanční částka v řádech statisíců. Proto jsme opět přistoupili k tomuto opatření a věříme, že diváci naše rozhodnutí pochopí,“ řekl Miroslav Hošák, ředitel Bonver Valašská rally. Výběr vstupu bude organizován v areálu servisní zóny ve Valašském Meziříčí a na všech pěti rychlostních zkouškách s výjimkou shakedownu, který proběhne v pátečním odpoledni na úseku Hrádky - Krhová. Servisní areál bude umístěn po celou dobu rally na staronovém místě, a to v prostorách Křižanovy pily v Nádražní ulici ve Valašském Meziříčí.

VSTUPNÉ: Připraveny jsou dva druhy vstupenek. Cena lístku tzv. JEDNORÁZOVÝ VSTUP bude 30 Kč na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny. Dále jsou k dispozici visačky VOLNÝ VSTUP (tzv. permanentka), které budou v ceně 100 Kč (platí na všechny akce po dobu dvou dní) a díky této visačce se můžete dostat do všech následujících diváckých prostorů:

Pátek 25. března 2011:
RZ 1, 3 ŠTRAMBERK (Žilina – Závišice)
RZ 2, 4 STRANÍK (Straník – Mštěnovice)
Servisní zóna – servisní areál „Křižanova pila“ Valašské Meziříčí, Nádražní ulice

Sobota 26. března 2011:
RZ 5, 7 HELFŠTÝN (Týn nad Bečvou – Teplice nad Bečvou)
RZ 6, 8 ŠPIČKY (Černotín – Hustopeče nad Bečvou)
RZ 9, 10 SANTOV (Velká Lhota – Vesník)
Servisní zóna – servisní areál „Křižanova pila“ Valašské Meziříčí, Nádražní ulice

„Myslím si, že je mnohem jednodušší pořídit si visačku v ceně 100 Kč. Nejen, že ušetříte, ale zrychlíte i průjezd k rychlostní zkoušce a nebudete čekat na zaplacení. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky na jednotlivých rychlostních zkouškách a umožňují vstup do servisního areálu,“ upřesnil ředitel Hošák.

Dodejme, že start a cíl soutěže na valašskomeziříčském náměstí bude pro diváky zdarma. Vstup zdarma mají rovněž děti do 12 let v doprovodu rodičů na každou rychlostní zkoušku a tělesně postižení občané. Visačky - volný vstup budou v předprodeji na čerpacích stanicích a na vybraných prodejních místech v okolí trati rally na Valašskomeziříčsku, Vsetínsku a Novojičínsku od soboty 19. března 2011. Fanoušci je mohou zakoupit například i ve Zlíně na čerpací stanici Agip. Podrobný seznam prodejních míst visaček a oficiálních programů Bonver Valašská rally 2011 bude zveřejněn v polovině března na oficiální internetové adrese: www.valasskarally30.webnode.cz.

Vytisknout

Diskuze: Regulace diváků na rychlostních zkouškách jubilejní valašky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Magalhaes, Bruno - Magalhaes, Carlos

Video: Magalhaes se připravuje na Rally Portugal

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud