Chceš se stát součástí Rallyzone.cz?

RallyZone.cz, 6. července 2009, 16:40 Google+

Zajímáš se o rally a chtěl bys tento zájem sdílet s více lidmi? Chtěl by ses realizovat vlastní prací na internetu, ale nevíš jak, nebo nemáš odvahu? Čti dále a přidej se k nám!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Lužické Hory (CZE)

Rally Lužické Hory (CZE) | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Sdílejte článek

Webová stránka RallyZone.cz vznikla původně jako jedna ze sekcí serveru autoroad.cz (dříve auto-news.cz), který měl za hlavní cíl nabízet komplexní denní informace z oblasti auto novinek, ale i mnoha dalších motoristických disciplín. Postupem času se redakce rozrůstala a jednotlivé sekce dostávaly svoji vlastní tvář. To je i případ RallyZone.CZ, která už delší čas vystupuje samostatně v „novém kabátku“.

Především díky práci redaktorů a fotografů, zájmu našich pravidelných čtenářů a ochotě různých posádek ke spolupráci se RallyZone.CZ stala vyhledávaným zdrojem denních novinek o světové i domácí soutěžácké scéně. Za cílem lepší kvality i kvantity bychom však naše řady ještě chtěli posílit novými členy.

Sleduješ jednotlivé podniky rallyových šampionátů a máš přehled o novinkách ze světových nebo domácích šotolin a asfaltů? Chtěl by ses podílet na denním zpravodajství nebo aktuálních informacích přímo z podniků? Pokud ti práce s mateřským a třeba i cizím jazykem nedělá větší problémy a máš čas, který bys do toho chtěl vložit, tak právě tebe hledáme!

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli se mám či nemám ucházet o místo redaktora. Nakonec to bylo jednoduché a jsem za to rád,“ říká redaktor Josef Janoušek, který naše řady rozšířil teprve nedávno. Pokud by ses chtěl vydat stejnou cestou, neváhej a pošli nám o sobě nějaké informace na mail press@rallyzone.cz Těšíme se na případnou spolupráci a budeme rádi, když rozšíříš naše řady.

PS: V redakci máme zatím samé muže, a tak bychom rádi přivítali i šikovnou fanynku rally, se zájmem o psaní. Takže dámy, dveře máte otevřené...

Vytisknout

Diskuze: Chceš se stát součástí Rallyzone.cz?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Návrat Tomáše Engeho do rally zkomplikovaly technické problémy

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud