Nové fórum a diskuse pod články

Marek Šteigr, 5. prosince 2009, 17:00 Google+

Vážení čtenáři a návštěvníci našich stránek. Loni po vánocích jsme vám představili nový design našich stránek. Dnes přišla doba dalších novinek. Máme pro vás diskusní fórum a diskuse pod články.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hozák, Petr - Houšť, Vít

Hozák, Petr - Houšť, Vít | foto: www.rallyzone.cz | Mariusz Stankowski

Sdílejte článek

Zrod a postupné vylepšování našich stránek je běh na dlouhou trať a já jsem velmi rád, že dnes se nám podařilo zprovoznit další důležitou součást každých internetových stránek. Nebyla to snadná práce, a proto věřím, že vy nás odměníte svou pravidelnou návštěvou našeho nového diskusního fóra.

Do diskusního fóra má přístup každý čtenář našich stránek. Přispívat ovšem bude moci jen zaregistrovaný uživatel. Zabrání se tak jakémukoliv "nesportovnímu chování" v diskusním fóru, které se bohužel občas vyskytuje všude. My však doufáme, že na našich stránkách nebudeme muset řešit žádné zásadní problémy. Registrovat do diskusního fóra se můžete zde. 

Ti z vás, kdo se zaregistrují v diskusním fóru, budou moci používat svůj nick i v komentářích pod články. To je další novinka na našich stránkách. Po dlouhé debatě jsme se rozhodli, že umožníme komentovat články i neregistrovaným uživatelům. Pokud se to neosvědčí, jsme připraveni toto okamžitě zrušit a dále povolit komentáře jen registrovaným uživatelům. Takže záleží i na vás a na vašem přístupu ke komentářům článků. 

V nejbližších dnech vyjde na našich stránkách článek, který se bude zabývat diskusním fórem a jeho tématy. Diskutovat však můžete už dnes.

Závěrem mi dovolte, abych vám jménem celé redakce serveru RallyZone.cz poděkoval za přízeň a pozval vás do našeho diskusního fóra. 
 
Marek Šteigr, šéfredaktor RallyZone.cz

Vytisknout

Diskuze: Nové fórum a diskuse pod články

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally příbram

Subaru je přihlášeno do IRC

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud