XIII. Rally Ice Tour se odkládá, přesto bude dělat radost i letos

Jiří Hejtmánek, 2. března 2021, 17:33 Google+

Najdeme společně vhodného kandidáta na sedadlo spolujezdce ve Škodě Fabia R5 ?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Ice Tour

Rally Ice Tour | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Přelom února a března patří v kalendáři  tradiční zlínské rally - hokejové benefici Rally Ice Tour. Bohužel situace kolem onemocnění covid 19, potažmo epidemiologická situace na území naší republiky v této chvíli nepřeje konání žádných akcí, tudíž ani Rally Ice Tour se prozatím nemůže uskutečnit.... Organizátoři ovšem ještě nehodili flintu do žita a plánují uskutečnit akci v pozdějším termínu za předpokladu zklidnění situace kolem koronaviru. "Samozřejmě je nám moc líto, že musíme naši benefici odložit. Plánovat ale v téhle nejisté a nelehké době jakoukoliv akci není příliš vhodné. Musíme tedy počkat, až se situace zklidní a opět budeme moci rozdávat radost lidem, ke kterým byl a nebo je osud opravdu krutý,"  slibuje hlavní organizátor Vladimír Barvík.

img-responsive

Rally Ice Tour | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Za dobu trvání rozzářila Rally Ice Tour úsměvy již pěkné řádce hendikepovaných dětí (RIT 2017) - foto Jiří Zaňát

Přestože se zlínská benefice zatím neuskuteční, díky štěstí a trochu i náhodě se podařilo pořadatelům získat svezení ve špičkovém voze Škoda Fabia R5 s jedním z předních českých pilotů. Akce je navíc zastřešena samotným týmem Škoda Motorsport a pořadatelé  Rally Ice Tour  by jej rádi věnovali na dobrou věc. Přicházejí tedy s výzvou pro všechny fandy motorsportu se srdcem na pravém místě. "Moc rádi bychom tento skvělý zážitek věnovali některému fandovi  motorsportu s hendikepem, který by za normálních okolností o svezení ve špičkovém voze po boku skvělého pilota mohl opravdu jen snít. Prosíme tedy fandy motorsportu, hokeje i naší akce Rally Ice Tour, aby v případě, že kolem sebe někoho takového znají a k tomuto zážitku by mu rádi pomohli,  mě kontaktovali a to nejlépe emailem," prosí fanoušky o pomoc při hledání vhodného kandidáta na horké sedadlo spolujezdce Barvík.

img-responsive

Rally Ice Tour | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Rally Ice Tour pravidelně podporují přední piloti domácí soutěžní scény ale také osobnosti ze světa šoubyznysu (z leva J. Peták, L. Langmajer, R. Kresta - RIT 2017) foto Jiří Zaňát

Kontaktní email pro zasílání tipů je: vladimir.barvik@volny.cz, do předmětu emailu je třeba napsat  RIT 2021 SPOLUJEZDEC.

img-responsive

Rally Ice Tour | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

9. ročník Rally Ice Tour 2018 obohatila svou účastí posádka továrního týmu Jan Kopecký a Pavel Dresler - foto Jiří Zaňát

V případě více vhodných kandidátů si organizátoři vyhrazují právo na výběr šťastlivce, který si zážitek naplno vychutná. O podrobnostech svezení bude vybraná osoba informována zpětně v emailu a poté i telefonicky.

img-responsive

Rally Ice Tour | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Těsně před propuknutím blázince jménem COVID v roce 2020 stihli organizátoři dát dohromady opět krásný finanční obnos pro Karolínku Dejovou z Kopřivnice - foto Jan Dušek

Pořadatelé Rally Ice Tour děkují všem, kdo se zapojí do hledání vhodného kandidáta, ale i všem podporovatelům této skvělé benefice. Zároveň vám také přejí v této nelehké době hlavně pevné zdraví, ale také spoustu respektu a ohleduplnosti hlavně vůči svým blízkým.

 

Vytisknout

Diskuze: XIII. Rally Ice Tour se odkládá, přesto bude dělat radost i letos

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Valašská Rally (CZE)

Ondřej Palacký: „Lákalo by mne svezení ve voze kategorie R2.“

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud