Jan Kopecký přijíždí do Hustopečí s nejvyššími ambicemi

Tomáš Urban, 10. června 2011, 07:44 Google+

Podruhé v sezoně zasáhne do dění v českém šampionátu tovární tým Škoda Motorsport. Prostřednictvím Jana Kopeckého se ve dnech 10. – 11. června tak stane při AGROTEC MOGUL rally Hustopeče. Po úspěšném vystoupení na Ukrajině Kopecký věří, že dokáže zopakovat triumf z Valašské rally.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally valašská

rally valašská | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Sdílejte článek

Jan Kopecký nebude na tratích AGROTEC MOGUL rally Hustopeče žádným nováčkem. V době nastupující kategorie Super 2000 právě na jihomoravských tratích představit speciál Peugeot 207 Super 2000. A i když cíl soutěže nespatřil, před poslední sekcí figuroval v čele průběžné klasifikace. Tovární jezdec Škody Motorsport se letos nebude bránit tomu, aby si případné vedení tentokrát udržel až na cílovou rampu.

„Srovnávat 2008 a 2011 nelze. Ale už tehdy jsme jeli v Hustopečích rychle, ale nyní máme určitě mnohem lepší auto než tenkrát. Naším cílem je v Česku na každém závodě vyhrát, takže i v Hustopečích pro to uděláme maximum. Máme na to ty nejlepší podmínky a na soutěž budeme stoprocentně připraveni.

V Českém Krumlově ale Roman Kresta ukázal, že pokud panují hodně složité podmínky, je stále rychlý. Soupeřům nedal šanci a v Hustopečích se s ním musí počítat, stejně jako s Pavlem Valouškem či Václavem Pechech. Ale nedomnívám se, že by se mohl opakovat loňský scénář a triumf produkčního vozu. Speciály Super 2000 by měly mít navrch.

Start v Hustopečích pro nás bude dobrá příležitost k přípravě na další podnik IRC, belgickou Ypres Rally. Nechci říci, že Hustopeče jsou úplně podobné, ale dají se tam najít velmi příbuzná místa. Tím ale neříkám, že Hustopeče bereme pouze jako nějaký test. To v žádném případě,“ říká před startem Jan Kopecký.

Více informací k AGROTEC rally Hustopeče k soutěži hledejte na oficiálních stránkách www.agrotecautoklub.cz, případně na AGROTEC RALLY v sociální síti facebook.com.

Vytisknout

Diskuze: Jan Kopecký přijíždí do Hustopečí s nejvyššími ambicemi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

rally český krumlov

Jan Černý s Pavlem Kohoutem jedou mezi vinice

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud