Uzávěrka přihlášek ´Hustopečí´ je právě dnes

Ondřej Krajča, 10. června 2013, 11:16 Google+

AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče odpočítává do startu poslední desítku dnů. Závod se pojede ve dnech 21. – 22. června 2013 jako součást MMČR a Evropského poháru s koeficientem 5.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Hustopeče (CZE)

Rally Hustopeče (CZE) | foto: Krajča, Ondřej

Sdílejte článek

Při pohledu do Zvláštních ustanovení soutěže, právě 10. června ve 24 hodin bude uzávěrka přihlášek letošního ročníku hustopečské soutěže.

„Nyní máme přihlášeno pět desítek posádek, ale podle tradice řada dalších dorazí až na poslední chvíli. Proto věříme, že nepřijdeme o žádný z vozů letošní špičky českého šampionátu. Opravdovým tahákem pak bude start vedoucího tandemu mistrovství Evropy Jan Kopecký – Pavel Dresler. Posádky továrního týmu Škoda Motorsport samozřejmě pojede s vozem Škoda Fabia Super 2000. Dočkáme se tak zajímavé konfrontace vítěze Jänneru Kopeckého a posledních dvou domácích závodů (Šumava, Český Krumlov), plzeňské dvojice Václav Pech – Petr Uhel. Nechybí ani Jaromír Tarabus s Danem Trunkátem, naopak Roman Kresta už dříve uvedl, že se v Hustopečích neobjeví,“ naznačuje ředitel závodu Rudolf Kouřil.

V prozatímním seznamu přihlášených posádek zatím figurují čtyři vozy třídy 2 (Kopecký, Pech, Tarabus, Adolf), zastoupena je i špička třídy 3 (Štajf, Mifka, Barvík), stejně jako nejrychlejší piloti dvoukolek (Černý, Peták a Smékal). Hustopečská soutěž bude rovněž dalším podnikem Citroën Racing Trophy CZ a ROPRO Clio R3 Czech Trophy.

V sobotu se pak na tratě v okolí Hustopečí vydají i „poháristé“. V jejich výčtu se už nyní mohou fanoušci těšit na Petra Šimurdu a Petra Zedníka.

Ještě jednou připomínáme, že datum uzávěrky je o půlnoci 10. června. Zájemci o start mohou najít na oficiálních stránkách www.agrotecautoklub.cz, v sekci „Soutěžící“, elektronickou přihlášku.

Pořadatelé AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče nabízí vybraným posádkám redukované startovné. Jde o dvojice přihlášené do MMČR s klubovou licencí nebo licencí jezdce přítomného v soutěžním voze, ještě méně zaplatí účastníci s vozy tříd 7, 8, 9, 10, včetně posádek Dámského poháru.

Více informací k AGROTEC PETRONAS Syntium rally Hustopeče 2013 hledejte na oficiálních stránkách www.agrotecautoklub.cz, případně v sociální síti facebook.com (Agrotec rally Hustopeče).

Vytisknout

Diskuze: Uzávěrka přihlášek ´Hustopečí´ je právě dnes

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Novikov, Evgeniy - Minor-Petrasko, Ilka

Rally Catalunya: Asfalt a šotolina, den a noc

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud