Nabitý program Pecha s Uhlem

Romana Hájková, 17. června 2014, 22:54 Google+

Uplynulou sobotu a neděli se EuroOil – invelt team zúčastnil snad největší motoristické slavnosti, která proběhla v obrovském areálu pražské Bohnické léčebny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally šumava

rally šumava | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Tuto zábavu v příjemném prostředí parku, kde se prezentovala většina motoristických a automobilových disciplín, navštívilo tisíce fanoušků a celých rodin. Úřadující mistři republiky v rallye Pech s Uhlem zde podepsali a rozdali stovky svých plakátů a podpisových karet. Pech ve svém závodním Mini John Cooper S 2000 svezl několik výherců z vypsané soutěže prodejcem vozů Mini.

,,Vůbec jsem netušil, jak obrovský zájem a veliká účast se zde sejde. Představily se zde legendární závodní vozy všech možných značek, historické, ale i super moderní automobily a motocykly současnosti.  Nechyběly však ani velké osobnosti motorsportu  v čele s Mistrem světa v rallye z roku 1984 Stigem Blomqvistem. Děti ocenily řadu doprovodných programů. Každý z návštěvníků si musel přijít na své,“ říká Václav Pech jun. a pokračuje již o přípravách na nadcházející závod: ,,Dnes, v pondělí, nás čeká definitivní nastavení a seřízení Miníka za přítomnosti anglického technika z Prodrive před nadcházející Rallye Hustopeče, která startuje již v pátek. Tento závod je totiž jediný v celém šampionátu, kde se střídá na rychlostních zkouškách asfalt s nezpevněným povrchem a vůz musí zvládat obojí.“

Loňští absolutní mistři ČR a zároveň vedoucí posádka letošního mistrovství Pech s Uhlem zvou srdečně všechny fanoušky a příznivce do Hustopečí, které startují v pátek, 20.6. v 19.30 z náměstí a zpět se první posádka vrátí v sobotu v 16.00 hodin.

 
Vytisknout

Diskuze: Nabitý program Pecha s Uhlem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

ecce homo

Legendárny Ecce Homo očami Igora Drotára

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud