Pořadatelé Valašky se rozhodli využít moderních technologií

Dušan Póč, 10. března 2016, 19:00 Google+

Jen pár hodin po umístění přihlášek k účasti na Rocksteel – 35. Valašské rally 2016 na její oficiální webové stránky se objevili první zájemci o účast na polojubilejním ročníku valašské automobilové soutěže.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Vlček, Martin - Žáková, Jindřiška

Vlček, Martin - Žáková, Jindřiška | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Posádky Tibor Bartúnek-Zdeněk Drmota, Jan Jinderle-Jiří Jevický jun. a Petr Nedbal-Bořivoj Mozola se tak stali těmi, kteří si vyzkoušeli nový způsob přihlášení k účasti ve Valašské rally.

Poprvé v historii Valašské rally se pořadatel, JTRT pro s. r. o. Vsetín rozhodl využít možností moderní doby. „Přiměla nás k tomu mimo jiné snaha přispět ke sjednocení přihlašovacích formulářů s ostatními automobilovými soutěžemi v České republice. A v neposlední řadě rovněž zefektivnění naší práce v tomto směru,“ odůvodnil zavedení novinky předseda organizačního výboru Rocksteel – 35. Valašské rally 2016 Jaromír Tomaštík.

Současně předseda organizačního výboru Valašky upozornil na to, že vyplněné a odeslané přihlášky jsou pořadatelem rally zpracovávány výhradně a jen pro potřebu Rocksteel – 35. Valašské rally 2016. „To znamená pro zpracování seznamu přihlášených posádek, podkladů pro administrativní a technické přejímky, zpracování podkladů pro časoměřiče a zpracovatelé výsledků a další nezbytné administrativy související s přípravou a průběhem letošní Valašské rally,“ upozornil Jaromír Tomaštík.

Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 s centrem ve Valašském Meziříčí otevře novou sezonu rallysportu v České republice. Valaška je také letos započítávána do Rallyprintsérie, Poháru 2+, Poháru mládeže a Poháru pořadatele. Populární Valaška je na programu v termínu 15. – 16. dubna. Pořadatel JTRT pro s. r. o.  Vsetín a organizátor  AutoMotoKlub Rallye-Sport – Vsetín připravili trať v délce 239,58 km, která obsahuje na čtyřech úsecích osm obtížných rychlostních zkoušek v délce 72,18 km. První vůz odstartuje do rally v sobotu 16. dubna v 08:50 hodin z areálu Tatra Kopřivnice. Vítěz pak do cíle rally na náměstí ve Valašském Meziříčí přijede týž den v 16:51 hodin. Na startu polojubilejní Valašské rally je očekáváno kvalitní jezdecké pole a pestrý vozový park.

Další zpravodajský servis o Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 přineseme v následujících tiskových informacích. Uveřejňovány budou postupně také na oficiální webové stránce Rocksteel – 35. Valašské rally 2016, www.valasskarally.eu.

Vytisknout

Diskuze: Pořadatelé Valašky se rozhodli využít moderních technologií

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Schneerosen Rallye (AUT)

FOTO: Schneerosen Rallye 2016

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud