MIKULÁŠ RALLY IS LIFE – FOR PETR GROSS ve Slušovicích

Roman Ordelt, 7. prosince 2018, 11:20 Google+

Závěrečná soutěž zapsaná v kalendáři Autoklubu České republiky se uskuteční v sobotu 8. prosince 2018 jako volný podnik pod názvem MIKULÁŠ RALLY IS LIFE 2018. Letos je v názvu Mikulášské rally ve Slušovicích zakomponován název další knihy Petra Poulíka, která má titul RALLY IS LIFE.  U okruhové rychlostní zkoušky kolem dostihové dráhy ve Slušovicích bude umístěn stánek, kde si zakoupíte tento knižní titul. K dispozici budou i hodně žádané náramky a fandové se zahřejí v chladném počasí mikulášským svařákem zdarma.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Is Life

Rally Is Life | foto: Archiv

Sdílejte článek

Motto nové knížky Nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej plně charakterizuje i smysl projektu FOR PETR GROSS, který letos pokračuje ve spolupráci s Nadačním fondem Generace 21. Petr Gross se navrací každým vybojovaným krokem do normálního života po těžkém zranění, které utrpěl při Rally Krkonoše v listopadu 2014. “Připravujeme do Slušovic vlastní stánek, kde budeme prezentovat knihu Rally is life. K dispozici budou i náramky za částku 79 korun se zásadními hesly NIKDY SE NEVZDÁM - RALLY IS LIFE a projekt FOR PETR GROSS, které se stávají určitým symbolem a fenoménem rallyové komunity. Z každého prodaného náramku a rovněž knih přispívají fanoušci na rehabilitaci Petra Grosse,” pověděl Petr Poulík.

V knižním stánku budou k dispozici i předcházející tituly Rally all in a Rally forever, ze kterých se staly bestsellery. Všechny knihy budou vlastoručně podepsány samotným autorem. “Ve Slušovicích zveřejníme první částku z prodeje knih, kterou odešleme Petrovi v rámci našeho společného projektu FOR PETR GROSS. Předpokládáme, že se bude jednat o částku kolem jedenácti tisíc korun,” upřesnil Poulík. Všechny romány z prostředí české rally naleznete na www.forforever.cz, kde si je můžete rovněž objednat.

Další informace o MIKULÁŠ RALLY IS LIFE 2018 budou zveřejněny na internetové adrese www.rallysprintkopna.cz a v příštích tiskových informacích. Fanoušci rallysportu se mají druhou prosincovou sobotu ve Slušovicích při rozloučení s letošní sezonou rallysportu opravdu na co těšit!

Vytisknout

Diskuze: MIKULÁŠ RALLY IS LIFE – FOR PETR GROSS ve Slušovicích

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Rally Ice Tour

RI Okna jsou novým generálním partnerem hokejové benefice Rally Ice Tour

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud