MIKULÁŠ RALLY IS LIFE – FOR PETR GROSS ve Slušovicích

Roman Ordelt, 7. prosince 2018, 11:20 Google+

Závěrečná soutěž zapsaná v kalendáři Autoklubu České republiky se uskuteční v sobotu 8. prosince 2018 jako volný podnik pod názvem MIKULÁŠ RALLY IS LIFE 2018. Letos je v názvu Mikulášské rally ve Slušovicích zakomponován název další knihy Petra Poulíka, která má titul RALLY IS LIFE.  U okruhové rychlostní zkoušky kolem dostihové dráhy ve Slušovicích bude umístěn stánek, kde si zakoupíte tento knižní titul. K dispozici budou i hodně žádané náramky a fandové se zahřejí v chladném počasí mikulášským svařákem zdarma.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Is Life

Rally Is Life | foto: Archiv

Sdílejte článek

Motto nové knížky Nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej plně charakterizuje i smysl projektu FOR PETR GROSS, který letos pokračuje ve spolupráci s Nadačním fondem Generace 21. Petr Gross se navrací každým vybojovaným krokem do normálního života po těžkém zranění, které utrpěl při Rally Krkonoše v listopadu 2014. “Připravujeme do Slušovic vlastní stánek, kde budeme prezentovat knihu Rally is life. K dispozici budou i náramky za částku 79 korun se zásadními hesly NIKDY SE NEVZDÁM - RALLY IS LIFE a projekt FOR PETR GROSS, které se stávají určitým symbolem a fenoménem rallyové komunity. Z každého prodaného náramku a rovněž knih přispívají fanoušci na rehabilitaci Petra Grosse,” pověděl Petr Poulík.

V knižním stánku budou k dispozici i předcházející tituly Rally all in a Rally forever, ze kterých se staly bestsellery. Všechny knihy budou vlastoručně podepsány samotným autorem. “Ve Slušovicích zveřejníme první částku z prodeje knih, kterou odešleme Petrovi v rámci našeho společného projektu FOR PETR GROSS. Předpokládáme, že se bude jednat o částku kolem jedenácti tisíc korun,” upřesnil Poulík. Všechny romány z prostředí české rally naleznete na www.forforever.cz, kde si je můžete rovněž objednat.

Další informace o MIKULÁŠ RALLY IS LIFE 2018 budou zveřejněny na internetové adrese www.rallysprintkopna.cz a v příštích tiskových informacích. Fanoušci rallysportu se mají druhou prosincovou sobotu ve Slušovicích při rozloučení s letošní sezonou rallysportu opravdu na co těšit!

Vytisknout

Diskuze: MIKULÁŠ RALLY IS LIFE – FOR PETR GROSS ve Slušovicích

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez láká téměř stovku posádek

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

reklama

Doporučujeme

Rally Ice Tour

RI Okna jsou novým generálním partnerem hokejové benefice Rally Ice Tour

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud