RI Okna jsou novým generálním partnerem hokejové benefice Rally Ice Tour

Jiří Hejtmánek, 6. prosince 2018, 10:04 Google+

S novým generálním partnerem v názvu se 9. února 2019 na zlínském Zimním stadionu Luďka Čajky odehraje již jedenáctá hokejová benefice jezdců rally - XI. RI Okna Rally Ice Tour 2019. Jak již název napovídá, novým partnerem akce se stal tradiční domácí výrobce plastových, hliníkových ale i dřevěných oken a dveří, společnost RI Okna z Bzence. Díky nové spolupráci tak může ve Zlíně dalším rokem pokračovat tradice podpory vybraných osob s nejrůznějším hendikepem

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Ice Tour

Rally Ice Tour | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

„Moc rádi jsme přijali nabídku na partnerství při Rally Ice Tour“, říká majitel společnosti Petr Ingr. „V dnešní době je totiž spousta rodin bez svého zavinění v nelehké životní situaci. A lidé, kteří se snaží jakýmkoliv způsobem hledat pro tyto osoby pomoc, si jistě podporu zaslouží. Je skvělé, že pořadatelé Rally Ice Tour jdou již několik let touto cestou a z pouhého přátelského setkání jezdců rally vybudovali krásnou dobročinnou akci“, líbí se myšlenka pořadatelů Petru Ingrovi, který je po boku Jana Jelínka aktuálně úřadujícím mistrem České republiky v rally ve třídě 3.

Podpora nového generálního partnera udělala pořadatelům obrovskou radost. „V dnešní době není vůbec jednoduché sehnat na podporu podobných akcí dostatečné prostředky. Proto jsem nesmírně rád, že společnost RI Okna přijala naši nabídku a společně s Vinařstvím Kněží Hora podpoří další ročník naší benefice. Panu Ingrovi, ale i dalším, kteří do dnešního dne akci podporovali, patří za jejich vstřícnost opravdu velký dík“, poděkoval hlavní organizátor a zakladatel Rally Ice Tour Vladimír Barvík generálnímu partnerovi a rovněž dalším partnerům, kteří Rally Ice Tour podporovali a dále podporují.

Po loňském jubilejním ročníku, kdy se v rámci vloženého zápasu utkal výběr jezdců rally s legendami zlínského hokeje vedených rekordmanem domácí extraligy Petrem Leškou, hledali pořadatelé vhodnou alternativu na oživení tradičního duelu. „Variant na zpestření se nabízelo hned několik, ovšem nám se nejvíce zalíbila myšlenka souboje rallyových benjamínků proti starým pardálům“, avizuje se šibalským úsměvem na tváři Vladimír Barvík změnu charakteru utkání Čech proti Moravě. „Abychom program pro diváky vytvořili v duchu vzpomínek na nedávnou historii domácího rallysportu, pozvali jsme jako hosty i několik zajímavých pilotů zvučných jmen“, nastínil další bod programu únorové akce dnes již bývalý soutěžák. Která jména to budou, to si ale zatím pořadatelé nechávají pro sebe, stejně tak jako představení dalšího doprovodného programu.

 

Vytisknout

Diskuze: RI Okna jsou novým generálním partnerem hokejové benefice Rally Ice Tour

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Mikuláš Rally (CZ)

MIKULÁŠ RALLY IS LIFE ve Slušovicích: Od Béreše k Vlčkovi

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud