Rallye Český Krumlov dětem

RallyZone.cz, 13. května 2019, 17:51 Google+

Nechte děti nahlédnout do zákulisí rallyového teamu. ÚAMK Automotoklub Rallye Český Krumlov pořádá ve dnech 17. a 18. května jednu z nejhezčích rally v mistrovství České republiky. Vše o celé rallye se dozvíte na webu www.rallyekrumlov.cz. V jejím rámci proběhne i další dějství akce Rally dětem organizované teamem Vančík Motorsport s podporou MOL Česká republika a Samohýl Škoda Team. Nabízíme dětem návštěvu celého zázemí teamu Miroslava Jakeše a Martina Březíka a ukážeme jim všechno, co nemohou vidět zpoza bariér.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally dětem

Rally dětem | foto: Archiv pořadatele

Sdílejte článek

V přibližně 50minutových blocích, kdy budou rally vozy na trati, necháme děti mezi 6-14 lety nahlédnout do zákulisí chodu rally teamu, přípravy vozu, seznámíme je s tím, co dělají mechanici a posádka před i při rally, ukážeme jim bezpečnostní výbavu a budou si moci projít celé zázemí teamu včetně skladů, dílen a cateringu.  Vysvětlíme jim, kdy se používají jaké pneumatiky, jak se pečuje o vůz během rally a co všechno lze během rally v servisu opravit. Součástí exkurze bude i malý nesoutěžní kvíz ze znalostí zásad bezpečnosti provozu na silnicích, bezpečnostních zásad při rally a technických znalostí. Na památku dostanou účastníci drobné upomínky. Průvodcem bude dětem Kateřina Trojanová, bývalá rally pilotka a trojnásobná nositelka Ceny Elišky Junkové. Fotografie z akce zveřejníme na facebooku.

Exkurze budou probíhat v přibližně padesátiminutových blocích, které jsou naplánovány tak, aby je bylo možné spojit s návštěvou budějovické rychlostní zkoušky. Vše tedy proběhne na výstavišti v Českých Budějovicích, hledejte stan, loga a vlajky Rally dětem. Začneme v pátek 17. května ve 14:25 hod. autogramiádou posádek Jakeš-Machů a Březík-Omelka. Exkurze pak budou začínat ve 14:40; 17:00 a 18:50. V sobotu 18 května proběhnou dva bloky ve 12:00 a 13:50. Přihlásit se lze na e-mailu rallydetem@seznam.cz do čtvrtka 16. května do půlnoci ve formátu jméno dítěte/věk/čas exkurze/mobilní telefon. Opozdilci se mohou hlásit i v pátek a sobotu prostřednictvím SMS ve stejném formátu na mobil 607 570 505.

Těšíme se na vás a doufáme, že se dětem bude akce líbit.

Autor: Jiří Šteg

Vytisknout

Diskuze: Rallye Český Krumlov dětem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Valašská Rally (CZE)

Letos snad bez kajaku

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud