Barum Czech Rally Zlín dětem

RallyZone.cz, 13. srpna 2019, 13:22 Google+

Barum Czech Rally a projekt Rally dětem, za nímž stojí Vančík Motorsport a MOL Česká republika zvou společně všechny budoucí závodníky na dvě akce, které jsou pro ně připraveny v rámci letošní Barumky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally dětem

Rally dětem | foto: Archiv pořadatele

Sdílejte článek

Na první akci se budou moci budoucí závodníci seznámit s tím, jak začít se závoděním. Budou se moci seznámit s minikárami, které jsou pro svou finanční nenáročnost stále populárnější jako první krok směrem k motoristickému sportu. Pod dohledem zkušených instruktorů si budou moci vyzkoušet i jízdu v motokárách třídy Easykart. Vše proběhne v pátek 16. srpna od 10 do 18 hodin na parkovišti u křižovatky Třídy Tomáš Bati a ulice Gahurova poblíž Domu kultury. Instruktoři seznámí děti se základy jízdy na motokáře a pod jejich dohledem se budou moci pustit i do soubojů s nástrahami tratě. Rodiče se dozvědí, jak zapojit děti, ať už do minikárového nebo motokárového sportu. Budou připraveny tři motokáry a veškeré vybavení (kombinézy a přilby), účast je zdarma. Registrace na tuto akci není nutná, děti budou jezdit v pořadí, ve kterém přijdou.

Druhou akcí je exkurze do servisního zázemí SAMOHÝL ŠKODA TEAMu, tedy posádek Miroslav Jakeš/Petr Machů a Martin Březík/Marek Omelka. Pro děti mezi 7 a 14 lety jsme připravili několik přibližně padesátiminutových exkurzi, ve kterých jim přiblížíme činnost posádky před a během rally, přípravu vozu na rally, seznámíme je s tím, co dělají jednotliví členové teamu, jak je team vybaven na rally a budou si moci projít celé zázemí, od pojízdných dílen až po cateringový vůz. Průvodkyní jim bude Kateřina Trojanová, trojnásobná držitelka Ceny Elišky Junkové a bývalá rally jezdkyně. Jednotlivé exkurze budou začínat v 9:40; 11:00; 14:30 a 16:00 hodin v servisním areálu Barum rally v Otrokovicích a jejich čas jsou voleny tak, aby bylo možné je kombinovat s přihlížením „ostrému“ servisu vozů během servisních přestávek. Hledejte vlajku a bannery RALLY DĚTEM. Vzhledem k předpokládanému velkému zájmu se registrujte ve formátu jméno dítěte/věk/čas/mobil na e-mailové adrese rallydetem@seznam.cz a to do pátku 16. srpna do 12:00 hod.

Zveme vás na obě akce a doufáme, že se dětem i vám budou líbit.

Vytisknout

Diskuze: Barum Czech Rally Zlín dětem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Železné Hory (CZE)

Železné Hory v galerii Honzy Merty

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud