Barum Rally – nástroj komunikace značky Barum

Marek Šteigr, 24. srpna 2007, 14:07 Google+

Někdejší amatérský závod se rychle změnil v moderní soutěž a postupně si vybudoval prestiž a také uznání od Mezinárodní automobilová federace FIA, která v roce 2002 zařadila Barum Rally do kalendáře mistrovství Evropy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum

Barum | foto: www.conti-online.com

Sdílejte článek

Letos poprvé je Barum Rally zařazena do prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC). Tato změna přivede do zlínské rally nové týmy, a naláká tak ještě více diváků a novinářů z celého světa. Těch  se na letošní Barum Rally akreditovaly téměř dvě stovky, ze 13 zemí. Další novinkou bude účast vozů kategorie Super 2000, které hrají v IRC hlavní roli. Celou rally bude navíc přenášet Eurosport do celého světa, což je pro Barum Rally cenný přínos, a stejně tak pro komunikaci značky Barum.

Značka Barum je charakterizována především svojí kvalitou, dlouholetou tradicí a vynikajícím poměrem mezi výkonem a cenou. Podle nové strategie koncernu Continental AG je celosvětově podporován prodej pouze dvou značek - prémiové značky Continental a právě značky Barum. Značka Continental našla těžiště komunikace v partnerství fotbalového mistrovství světa a Evropy. Tato strategie se ukázala jako velmi úspěšná a podařilo se ji sjednotit ve všech zemích, kde značka Continental působí. Hlavní komunikační nástroj značky Barum je právě Barum Rally, kdy je značka Barum komunikována nejen směrem k cílové skupině motoristů, ale i k celé široké veřejnosti, je stále vynikajícím nástrojem pro udržení rekordního povědomí o značce.

Barum Rally každoročně navštíví statisíce nadšených fanoušků tohoto velmi populárního motoristického sportu a dalším milionům diváků či posluchačů je tento jedinečný zážitek zprostředkováván médii. Letošní ročník bude navíc silně mediálně podpořen satelitním kanálem Eurosport. Velké pozornosti médií i diváků se každoročně těší zejména atraktivní městská super RZ, která se pojede již tradičně v páteční večer centrem města Zlína.

Tisková zpráva společnosti Barum - Continental

Vytisknout

Diskuze: Barum Rally – nástroj komunikace značky Barum

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Tomáš Kostka se vrací do rally

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Rally Šumava v galerii

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud