Rally Ireland - komentáře v cíli

Tomáš Urban, 19. listopadu 2007, 09:29 Google+

RALLY IRELAND - KOMENTÁŘE: Přinášíme vám nejzajímavější postřehy jezdů z právě ukončené soutěže v Irsku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Ireland (IRL)

Rally Ireland (IRL) | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

Sebastien Loeb
Vystrašilo nás poškození kola na druhé rychlostní zkoušce, takže začátek šoutěže byl celkem stresující. Ale brzy jsem se dostali do dobré pozice a vítězstvím mohli zlepšit naše šance na zisk titulu mistra světa. Takovou příležitost jsme si nemohli nechat ujít. Největší výzvou na těchto velmi těžkých zkouškách bylo nalezení tempa, které by nám umožnilo kontrolovat situaci. Nebylo to jednoduché a tak jsem moc rád, že jsme zde ve Sligu vyhráli.

Daniel Sordo
Spíše to byla blátivá rally než asfaltová soutěž. Čekalo nás hodně těžkých míst a nebylo to jednoduché. Naše C4 byla v těchto podmínkách extrémně dobrá a umožnila nám čtvrté umístění na stupních vítězů v řadě.

Jari-Matti Latvala
Je to úžasný pocit být na stupních vítězů, obzvláště pak na asfaltové soutěži. Snažil jsem se celý rok a tento výsledek mě velmi posílil. Už jsem byl velmi blízko, nejvíce nedávno v Japonsku, ale tento výsledek zde má pro mně velký význam. Podmínky byly velmi náročné, věděl jsem to již před soutěží že to bude těžké, ale jel jsem opatrně a s Miikou jsme oba dva podali velmi dobrý výkon. Nyní již hledím vpřed do Walesu, kde se vrátíme zpět na šotolinu – minulý rok jsme tam zajeli velmi dobře a snad to podaří letos zopakovat.

Mikko Hirvonen
Byl to velmi obtížný víkend. Musel jsem stále myslet na to, že musím jet opatrně, ale udělal jsem co se po mě chtělo a zisk titulu je pro tým fantastický. Mám z toho radost pro všechny v týmu, zasloužili si to. Je těžké nejet naplno a najít své tempo, ale musel jsem to udělat, protože jsem body nutně potřeboval. Z nějakého důvodu jsou pocity lepší než z našeho prvního titulu minulý rok. Očekával jsem že to bude náročná soutěž, protože zdejší tratě jsou velmi úzké a uskákané. Déšť to ještě zkomplikoval a byla to rozhodně nejtěžší asfaltová soutěž celého roku.

Petter Solberg
Myslím, že to byla nejtěžší soutěž, kterou jsem kdy jel, ale byla celkem zábavná. Bylo to pro Phila a pro mě velmi zvláštní, protože pro dokončení této soutěže musíte spolupracovat jako tým a to se nám bez chyb povedlo. Vůz fungoval lépe a zajeli jsme několik dobrých časů, takže to pro nás byla celkem dobrá soutěž. Výsledek není ten, ve který jsme doufali, ale nyní budeme opravdu, opravdu tvrdě pracovat pro Rally Wales.

Matthew Wilson
Je to fantastický pocit dojet do cíle této soutěže, která byla skutečně vyčerpávající. Některé mé časy během víkendu mohly být lepší, ale když vše fungovalo správně, tak jsem zajel pár dobrých časů. Byla to tak obtížná soutěž a celou dobu jsem se koncentroval abych dokončil soutěž a neudělal žádnou větší chybu. Je skvělé získat další mistrovské body. Poslední zkouška soutěže byla úžasná a pořadatelé si zaslouží pochvalu za celkově perfektní soutěž.
 
Henning Solberg
Byl to pro mně velmi náročný víkend, ale zisk bodů pro tým a posun týmu na třetí místo za to stál. Bojovali jsme s blátivými podmínkami, ale když byla přilnavost konstatní, tak jsem pár docela pěkných časů a asi to byl můj nejlepší pocit ve voze na asfaltu. Goran zde předvedl fantastickou práci, ale po mé chybě v pátek jsme již jen dojížděli do cíle. Toto je moje třetí nová soutěž v řadě a v každé jsem získal body pro tým, takže jsem s tímto ziskem spokojen.

Vytisknout

Diskuze: Rally Ireland - komentáře v cíli

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Loeb, Sébastien

Rally Ireland - Loeb přijel, viděl a zvítězil

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud