Mosley VIP hostem na Jordánské rally

iAdam, 19. dubna 2008, 13:07 Google+

Prezident FIA Max Mosley přijal z Jordánska pozvání a bude 26. až 27. dubna sledovat zdejší soutěž mistrovství světa jako VIP host.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Jordánská rally - tento podnik pro světový šampionát znamená návrat do arabského světa po rovných 32 letech a bude také pro Mosleyho první účastí na mezinárodním podniku po tom, co byla v britských bulvárních plátcích rozvířena aféra týkající se jeho soukromého života.

Mosley byl horlivým příznivcem myšlenky, že by se Jordánské rally stala součástí mistrovství světa, a nyní přijal pozváni od prince Feisala Al Hussaina, předsedy Jordan Motosport. Princ  je bratrem krále Abdullaha, které je prezidentem pro Jordánský olympijský výbor.

Max je dobrý přítel a příznivec Jordánska, podporoval nás od vyhlášení kandidatury před třemi lety. Proto jsme rádi, že s námi bude sdílet tuto slavnostní příležitost,“ uvedl princ Feisal.

Budoucnost dlouholetého prezidenta FIA Maxe Mosleyho je však zatím nejistá. Před nedávnem se na veřejnosti objevil videozáznam, který ukazuje, jak si Mosley užíval v jednom nočním klubu s pěti prostitutkami sado-maso hrátek v nacistickém stylu. Toto nečekané odhalení Mosleyho soukromí šokovalo celou veřejnost a mnozí činovníci a i samotné automobilky, účastnící se podniků FIA, začali proti němu brojit. O tom, zda Mosley ve své funkci zůstane či ne, se bude rozhodovat na mimořádné schůzi 3. června.
Vytisknout

Diskuze: Mosley VIP hostem na Jordánské rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Böttcher Rally Vyškov (CZE)

Böttcher Rally Vyškov: Prewiew

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud