Rautenbachův výhled do budoucnosti

Tomáš Urban, 5. května 2008, 10:20 Google+

Jihoafričan Conrad Rautenbach komentuje následující tři podniky kalendáře mistrovství světa v rally, kterého se letos účastní s vozem PH Sportu a C4 WRC.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rautenbach, Conrad

Rautenbach, Conrad | foto: Citroën Sport

Sdílejte článek

Mladý Jihoafričan sice poškodil v Jordánsku svůj vůz, když se střetl na přejezdu s Loebem, ale vůz se podařilo spravit. Předtím však je nustné poznamenat, že v pátek dosahoval časů okolo desátého místa, když mu v pátek odešla spojka.V neděli po opravě také jezdil časy okolo devátého místa. Zdá se, že si na C4 WRC docela zvykl a naučil se s ním zacházet.

Rautenbach během Jordánska zaznamenal řadu nových zkušeností. Sám o tom říká: "Jordánsko bylo velmi náročnou soutěží,a le až na havárii se nám zde dařilo. Nejtěžší bylo projet nejdelší zkoušku. V autě bylo velké horko a zkouška byla dlouhá. Tato zkušenost nás může posunout dále v dalších třech podnicích, kde budou panovat podobné podmínky,"

"Také vím více o technice jízdy na rozbitých cestách, které budou na Sardinii, v Turecku i Řecku. Snad se nám zde bude dařit, přál bych si umístění v top deset," uzavírá Jihoafričan

Druhý vůz PH Sport Citroen pilotuje v letošní sezóně Urmo Aava. Tomu se na zaprášených Jordánských cestách o mnoho lépe. V první etapě byl osmý, ve druhé po problémech soupěřů se posunul na místo páté. Bohužel ve druhé rychlostní zkoušce závěrečného dne trefil kámen a poškodil zavěšení. Takže po skvělém výkonu se kýžený výsledek se nedostavil a tým zůstal bez bodu. Ale pokud se takhle bude Aavovi rařit, tak může dobrý výsledek zaznamenat v dalších soutěžích.

 

Vytisknout

Diskuze: Rautenbachův výhled do budoucnosti

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Rally Monte Carlo

Suzuki letos poprvé a zřejmě i naposled

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud