Wilks má podporu Burnsovy rodiny

iM2, 13. srpna 2008, 22:09 Google+

Šance Guye Wilkse na starty v Subaru World Rally Teamu v roce 2009 se zdají být opět o něco větší. Do podpory jeho projektu se totiž zapojil otec Richarda Burnse.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilks, Guy

Wilks, Guy | foto: www.guywilks.com

Sdílejte článek

Britský šampión Guy Wilks by chtěl následovat svého velkého kamaráda Richarda Burnse. Usiluje totiž o závodní sedačku třetí  Imprezy WRC továrního týmu Subaru v roce 2009. Burns vyhrál titul šampióna v roce 2001 a byl současně posledním jezdcem za volantem modrého speciálu. Wilkse již podporuje Wilks 500 Club. Wilks by mohl příští rok nastoupit jako třetí jezdec Subaru po boku Pettera Solberga a Chrise Atkinsona, ovšem musí sehnat jistý finanční obnos (podle našich informací asi 2,5 milionu Eur).

Otec Burnse k tomu říká: „Guy je velice nadějný sportovec a už zajel pár solidních výsledků. Wilks 500 Club je výborná myšlenka, jejíž podporu si Guy určitě zaslouží a já doufám, že se podaří nashromáždit dostatek finančních prostředků. Richard s ním trávil spoustu času a jsem si jistý, že by ho podporoval, jak jen by mohl. Je bez debaty, že Británie potřebuje dalšího jezdce ve WRC a já sám bych ho rád viděl u Subaru.“



S tímto vozej jel Guy vloni v Irsku


Guy Wilks k tomu dodává: „Je to opravdu čest, mít podporu od Alexe. Richard byl pro mě velká pomoc. Často jsme se před startem podniků bavili a Richards mi přenechal část svých zkušeností. Také mi říkal, na co mám být opatrný. Byl to můj vzor. Byl velice mimořádný jezdec i osobnost."
Vytisknout

Diskuze: Wilks má podporu Burnsovy rodiny

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Škoda Motorsport

Světová premiéra prototypu Škoda Fabia S2000

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud