Rally Bohemia nabízí VIP program i pro veřejnost

Petr Eliáš, 3. července 2013, 11:13 Google+

Při 40. Rally Bohemia si můžete zakoupit vstup do VIP zón a prožít rally ve větším pohodlí. Využijte VIP programy, které pořadatel nabízí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally bohemia

rally bohemia | foto: Josef Vyšata, RallyZone.cz

Sdílejte článek

40. Rally Bohemia startuje 12. července v Mladé Boleslavi. Na start se postaví kompletní domácí špička rallysportu a nebudou chybět ani zahraniční posádky. Při tomto významném sportovním podniku si můžete vychutnat pohodlí sledování rally z VIP zón anebo případně využít možnosti k obdarování VIP poukazem vašeho přítele, partnera týmu, či jiné osoby, které chcete udělat radost.

VIP programy pořadatel 40. Rally Bohemia nabízí ve třech úrovních. Základním je program „bronze“. Ten je určen pro návštěvu divácké rychlostní zkoušky Parallel Autodrom Show v Sosnové. S programem „bronze“ získáte vstup na autodrom a do klimatizovaného VIP zázemí, kde pro vás bude připraven catering. Se svým vozem zaparkujete blíže autodromu na VIP parkovišti a budete mít vyhrazené místo na kryté tribuně, odkud uvidíte celý okruh se skoky a šotolinovou pasáží.

Program „silver“ nabízí oproti „bronze“ navíc ještě VIP prostor na rychlostní zkoušce v pátek, v sobotu i neděli s občerstvením a občerstvení ve VIP zóně rovněž v servisním areálu v Mladé Boleslavi. Tento program je vhodný pro týmové partnery, ale zakoupit si je může i běžný divák. Program „gold“ spojuje možnosti všech předchozích VIP programů a navíc nabízí přesuny mezi VIP zónami mikrobusem, takže se váš host nemusí o nic starat a bude mít ze strany pořadatele zajištěn kompletní program.

Pokud máte o některý z VIP programů zájem, více informací najdete na stránkách www.rallybohemia.cz v sekci „diváci“ případně na emailu obchod@autodrom.cz, kde lze VIP poukazy i objednávat. Další informace o 40. Rally Bohemia najdete na stránkách www.rallybohemia.cz. Sledujte také oficiální Facebook profil na www.facebook.com/rallybohemia.

Vytisknout

Diskuze: Rally Bohemia nabízí VIP program i pro veřejnost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Meeke, Kris - Patterson Chris

První úspěch pro 208 T16 i pro Craiga Breena

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud