Hirvnonen: Nemohl jsem věřit rozpisu

iM2, 16. srpna 2008, 23:18 Google+

OHLASY JEZDCŮ PO 2. DNI: Dnešní druhý den opanoval, podobně jako ten včerejší, Sebastian Loeb. Zde je vyjádření osmi nejlepších jezdců.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Monte Carlo

Rally Monte Carlo | foto: Ford Motor Company

Sdílejte článek

Sebastien Loeb (Citroen Total WRT):
Dnešní terén rychlostních zkoušek byl odlišný od včerejšku, ale počasí zůstalo stejné, tedy slunečno. Jelo se nám dobře a naše C4 byla lépe ovladatelná než v pátek. Děkuji za odvedenou práci každému v týmu. Dani drží druhé místo, což je skvělé. Ráno jsme měli menší krizovku, když jsme otřeli vozem o balík slámy. Nejlepší cestou jak zůstat v koncentraci je tlačit na to. Cesty jsou oproti minulým letem čistější a já můžu svému vozu více věřit.

Daniel Sordo (Citroen Total WRT):
Vrátil jsem se k set-upu, se kterým jsem se cítil lépe. Auto jelo dobře a já jsem na to mohl více zatlačit, bylo to jednoduché. Na RZ7 jsme se vrátili na druhou pozici a mohli jsme se soustředit na její upevnění.

Francois Duval (Stobart VK M-Sport Ford WRT):
Začínám se teď cítit lépe a jsem šťastnější než včera.  Na Panzerplatte nám při ostré jízdě upadl nárazník, což mělo vliv na chladící systém a začal se nám přehřívat motor. Museli jsme to bedlivě hlídat. Set-up ještě pořád není úplně stoprocentní, takže ještě na zítřek uděláme nějaké změny. Vždy jezdím pro vítězství, bude tomu tak i zítra, i když Mikko je těsně za námi.

Mikko Hirvonen (BP Ford Abu Dhabi WRT):
Nemohl jsem vůbec najít rytmus a dělal jsem spoustu malých chyb. Nemohl jsem také věřit mému rozpisu, takže jsem byl moc opatrný, což je ten důvod, proč jsem ztratili tolik času. Nemohl jsem krátit zatáčky, protože jsem nevěděl, co čekat. Musel bych jet trošku odvážněji, abych mohl soupeřit s Daniho časy. Jediný rozdíl oproti včerejšku byl, že se změnil charakter zkoušek. Podobaly se spíše okruhu. Zítra nás čeká opět boj, ovšem s Duvalem.

Petter Solberg (Subaru WRT):
Dnes to opravdu nebylo špatné a v autě jsem se cítil mnohem lépe než včera. Pořád je zde ovšem hodně práce, než budeme opravdu spokojeni. Byla to dobrá zábava. Myslím, že jdeme správnou cestou a auto se ještě zlepší. Jsem rád, že jsme dnes neměli žádné problémy. Mezery mezi jezdci jsou teď už dost velké, leda že by se něco stalo. My se zítra pokusíme dokončit soutěž bez chyb.

Chris Atkinson (Subaru WRT):
OK, posunuli jsme se na šesté místo, za což se rozdávají solidní body. Neměli jsme nejlepší nastavení na asfalt, takže jsme na to nemohli tak tlačit, jak jsme mohli vloni. Rozdíly už jsou větší, takže se pokusíme dokončit soutěž a získat co nejvíce bodů.

Henning Solberg (Stobart VK M-Sport Ford WRT):
Nebyl to špatný den, neměli jsme žádné problémy. Nemám v plánu nějaké velké změny na nastavení vozu, protože se chci koncentrovat na moji jízdu a učení se, jak se na asfaltu jezdí. Jsme na bodech a naše jízda je lepší každým kilometrem.

Urmo Aava (PH Sport-Citroen C4 WRC):
Moje první asfaltová rally s vozem kategorie WRC není špatná. Dobře si nastavit vůz vyžaduje zkušenosti. Řízení vozu bylo poznamenáno mým výletem mimo trať v RZ7 (ztráta zadního přítlačného křídla), ale byl jsem potěšen časem na RZ9.
Vytisknout

Diskuze: Hirvnonen: Nemohl jsem věřit rozpisu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Prokop, Martin - Tománek, Jan

Cestu Jipocar Racing Teamu zastavila porucha

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud