Vallejo si osahal novou zbraň

Tomáš Musil, 11. září 2008, 20:24 Google+

Sergio Vallejo tento týden otestoval novou zbraň a těší se na domácí podnik. Šéf týmu Kronos Racing, Marco van Dalen, přibližuje průběh testování těsně před závodem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kronos Racing

Kronos Racing | foto: Felt, Marek

Sdílejte článek

Dalším vybraným jezdcem do projektu BFGoodrich Drivers Team se stal španělský jezdec Sergio Vallejo a v sedmém podniku IRC, Rally Principe de Asturias, zkusí vybojovat podobnou příčku jako náš Pavel Valoušek na Barumce. Průběh pondělního testování, které proběhlo blízko města Santander, přibližuje šéf týmu Marco van Dalen.

"Výběr Sergio Valleja jsme oznámili jen tři dny před testováním, ale ani to nezabránilo stovkám fanoušků, aby se přišli podívat. Nejen to ukazuje, jak je tento sport ve Španělsku populární a kolik lidí Sergiovi fandí. Společně se svým navigátorem, bratrem Diegem, odjeli zhruba 100 kilometrů, během nichž si mohli auto trochu osahat, zjistit jak to v týmu funguje a vyzkoušet si různé pneumatiky BFGoodrich."

"Nejdříve jsme mu řekli, ať si vyzkouší měkčí směs kvůli lepšímu citu v řízení a až potom jsme mu nasadili ostré pneumatiky, které by použil během víkendu, pokud tedy podmínky zůstanou jako nyní a bude vlhko. Sergio byl opravdu nadšen, s jakou přilnavostí Peugeot 207 S2000 drží na trati,
" zakončuje van Dalen.

"Zkoušky jsou zde velmi rozdílné a povrch na nich je často špinavý. Proto jsme vyzkoušeli různé druhy pneumatik. Zároveň jsme mu dali různé rady, které by mohl během rally využít. Jak Sergio, tak Diego byli pozorní a jsem přesvědčen, že svoji úlohu zvládnou. Jsou zde velmi populární, což potvrdilo velké množství příznivců během testování,
" dodává Michal Ducher, mechanik BFGoodrich u týmu Kronos.
Vytisknout

Diskuze: Vallejo si osahal novou zbraň

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Loeb, Sébastien

Loeb: Hlavně, když to má volant

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud