Přejímky a slavnostní zahajovací ceremoniál na Rudém náměstí v Moskvě

Tomáš Urban, 6. července 2013, 10:46 Google+

Velkolepý startovní obřad na Rudém náměstí v Moskvě byl zahájen v 15 hodin Red Bull show na obloze. Za přítomnosti moskevských diváků a mezinárodního tisku v 19 hodin proběhlo slavnostní zahájení letošní Silk Way Rallye. Pak se na pódiu postupně představila soutěžní vozidla s posádkami v obou kategoriích: vozů a kamiónů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Loprais Team

Loprais Team | foto: www.loprais.cz

Sdílejte článek

Od rána probíhaly administrativní a technické přejímky vozidel, v poledne pak následovaly briefingy pro novinářské vozy a tisková konference.
“Máme po přejímkách…Pracovalo se dlouho do noci na Královně. Nakonec je vše OK. Zítra dopoledne vyrážíme z Moskvy na první spojovací úsek. Až následující den nás čeká první rychlostní zkouška. Rallye odstartovala a my jsem opět připraveni jet, co to dá. Zdravíme všechny fanoušky, děkujeme za motivační sms, zprávy na facebooku a velkou podporu, která je moc povzbuzující a milá,” vzkazuje Aleš Loprais.

 Zítra všechny soutěžící čeká 0. etapa z Moskvy do Tambova. Jedná se pouze o spojovací část vedoucí po silnici, která bude dlouhá 450 km. Bude to příležitost provést konečné úpravy před prvním měřeným úsekem rallye, který bude na programu následující den v neděli.

Na ČT Sport se bude již od zítřka do soboty 13.7. vysílat 13-ti minutový sestřih z nadcházejících osmi dnů putování po cestách, které pořadatelé letošní Silk Way Rallye připravili. V neděli 13.7. pak bude odvysílán 52 minutový sestřih toho nejzajímavějšího. Na úterý 9.7. je pozván od 7 – 8:30 jako host ranního vysílání Dobrého rána pan Karel Loprais. Do ostravského studia nepojede nijak jinak než ve své vítězné Pumě, na kterou nedá dopustit a která je také vyladěna do nového designu InstaForex Loprais stáje.

Sledujte nás v médiích, na webu, facebooku: http://www.facebook.com/AlesLopraisDakarLive

Ovšem hlavně fanděte hedvábně drsnému putování a velkému adrenalinovému dobrodružství, které právě dnes slavnostně započalo.

Vytisknout

Diskuze: Přejímky a slavnostní zahajovací ceremoniál na Rudém náměstí v Moskvě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Nikara, Jarkko - Kalliolepo, Jarkko

Prodrive se vrací do WRC, s Nikarou pojede ve Finsku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud