Bohemia, aneb Návrat do starých kolejí

Josef Janoušek, 8. července 2010, 09:20 Google+

Daniel Běhálek a Petr Černohorský absolvovali o uplynulém víkendu další závod Mediasport MMČR v rally, kterým byla Rally Bohemia v okolí Mladé Boleslavi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally bohemia

rally bohemia | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Sdílejte článek

Úvod soutěže posádce vyšel. Držela se na dostřel první desítky. Vše nasvědčovalo tomu, že Dan s Petrem jsou již poučeni z předchozích startů a úspěšně naváží na výborný výsledek z Hustopečí, kde obsadili páté místo absolutně.

Po první etapě figurovalo modré Subaru Impreza WRX STI N12B na třináctém místě s minimální ztrátou na dvanáctého Orsáka. "Prozatím si jedeme své tempo. Nikam se příliš neženeme. Je hrozné vedro, ale to mi příliš nevadí. Všichni mají podmínky stejné. Tratě jsou zde krásné, je veliká konkurence včetně polských jezdců, takže závody jsou to zatím super. Škoda, že jsme v polovině etapy udělali defekt a ztratili nějaký čas. Zítřek je však ještě dlouhý a na šesti rychlostních zkouškách se toho může stát ještě hodně,"  řekl po první etapě Běhálek.

Daniel Běhálek

A jak samotný jezdec předpověděl, tak se i stalo. "V první nedělní sekci uhnuli rameno a museli trochu zvolnit. Přesto jsme se dokázali posunout na jedenácté místo, takže desítka byla na dosah. Před námi však ještě byla jedná rychlostní zkouška. Samozřejmě ta závěrečná a opět se to stalo. V jedné ze zatáček jsme byli moc rychlí a skončili v příkopě na střeše. Mysleli jsme, že jsou škody na voze velké a tak se rozhodli nepokračovat. Kousek před námi havaroval Vojta Štajf, a tak jsme si udělali takový malý Subaru sraz. Později jsme zjistili, že jsme mohli pokračovat, a že bychom ztratili tak minutu. Ale na kdyby se nehraje. Nakonec jsme se rozhodli, že soutěž dojedeme. Sice s obrovskou ztrátou, ale přeci. Navíc jsme neměli co pít, a tak rozhodnutí šlo z ráz na ráz,"  snažil se brát s úsměvem zklamaný jezdec.

Vytisknout

Diskuze: Bohemia, aneb Návrat do starých kolejí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

rally bohemia

Rally Bohemia pohledem Mogul Racing Teamu

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Rally Šumava v galerii

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud