Videoprůvodce tratí Admiral rally Vyškov

Jiří Dokulil, 1. září 2010, 08:35 Google+

Nedlouho před zveřejněním mapy tratě letošního ročníku Admiral rally přišli vyškovští pořadatelé se zajímavou novinkou. V úterý vydaný videoprůvodce by měl všem účastníkům soutěže dát objektivní představu o charakteru připravených rychlostních zkoušek a návštěvníkům má za cíl ulehčit nelehký výběr zajímavých míst u tratě soutěže.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally vyškov

rally vyškov | foto: Dokulil, Jiří

Sdílejte článek

Videoprůvodce letošní Admiral rally se zrodil v produkci mediálního týmu FTR-media, který se o medializaci vyškovské soutěže stará již několik let. Při přípravě bylo využito aktuálně natočených záběrů z míst, kde se ještě nezávodilo, zajímavých momentek z historie a také atraktivních záznamů z onboard kamer v soutěžních vozech. „Snažili jsme se přijít s něčím novým. Ohlasy ukážou, zda jsme se vydali správným směrem,“ říká hlavní tvůrce Jan Olejníček, v jehož režii tato novinka vznikala. „Svůj rukopis na výsledném díle zanechalo několik nadšenců. Tvorbu komentáře měl na starosti Jiří Dokulil, o výsledné namluvení se postaral Pavel Jelínek - šéfredaktor televizního magazínu MotorMix. Velkou pozornost nepochybně budí spousta akčních archivních záběrů, které mapují posledních deset let historie vyškovské rally. Za jejich poskytnutí patří velký dík našemu dlouholetému spolupracovníkovi a výbornému kameramanovi Aleši Trhlíkovi,“ prozradil složení tvůrčího týmu Jan Olejníček.

Videoprůvodce jednotlivými rychlostními zkouškami je k dispozici na oficiálních stránkách soutěže www.rallyvyskov.cz v sekci DIVÁCI. Videa jsou připravena ve formátu wmv, a vzhledem k rozumné velikosti by měla být lehce spustitelná pro všechny zájemce.

Vytisknout

Diskuze: Videoprůvodce tratí Admiral rally Vyškov

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Smékal, Egon - Mastacan,Jan

Mistr N3 opět ukázal, jak se vyhrává Barum

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud