MOTORMIX na úvod dubna: Baja Italia, Valaška, vrchaři atd

Pavel Jelínek, 5. dubna 2011, 13:06 Google+

V prvním jarním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín a opět nechybí řada rozhovorů s různými jezdci. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz a také zároveň nově na staronové adrese www.motormix.cz to přímo na titulní stránce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally valašská

rally valašská | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Sdílejte článek

Mirek Zapletal se po více než roce od své havárie na Dakaru vrátil a s továrním  speciálem BMW X3 dojel těsně za medailí na březnové Baja Italia, kam jsme za ním vyrazili. Úvod vrchařské sezóny obstará již v neděli 10. dubna obnovený závod Brněnský Drak a ještě před ním jsme mluvili s vrchaři Davidem Komárkem, Jiřím Špalkem a Markem Rybníčkem. Podíváme se také na Valašku, kterou vyhrál stylem start cíl Jan Kopecký s Fábií S2000 a hovořili jsme s „Dakaráky“ Mílou Janáčkem a Robertem Randýskem. Krátce zmíníme i blížící se Lužickou rallye, která musela pozměnit trať kvůli povodním, výsledky Zlatého volantu, Rallye Hustopeče, kde pořadatelé připravují i novou okruhovou erzetu, či tunely Dobrovského v Brně, které dostaly nové stavební povolení a opět se staví. O nové sezóně jsme hovořili také s Tomášem Mičánkem, jehož tým bude letos nasazovat hned čtyři  Porsche. A v Motormixu nechybí ani  rozhovor s dalším partnerským jezdcem – Martinem Matzkem – tedy nejmladším jezdcem seriálu FIA GT1, který má nyní za sebou první letošní závod v Abu Dhabi s Fordem GT. Na závěr si zájemci mohou opět zasoutěžit o vstupenky na červnový autosalon v Brně,“ upřesňuje obsah pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek.

Připomenout můžeme také obsah předchozího dílu, který zůstává ještě dva týdny do další premiéry ke stažení na internetu „Vracíme se ještě s řadou rozhovorů k nedávnému Freestylu na výstavišti Brně. Okruhová sezóna se blíží, ale zdá se, že mnoho českých závodníků bude startovat ne v českém, ale ve slovenském šampionátu, jak nám v rozhovoru naznačil jeden z nich, brněnský závodník Robert Šenkýř. V Motormixu můžete vidět rozhovor s Mirkem Zapletalem o jeho návratu do závodního vozu. Také trucktrialový kalendář se již rýsuje a navíc se u nás pojede i závod ME a to o prázdninách v Ostravě. Na závěr jsme se podívali do Litomyšle, kde se uskutečnilo již třetí vydařené Setkání mistrů. Na úplný závěr Motormixu si pak můžete zasoutěžit o vstupenky na mezinárodní Autosalon Brno 2011,“ připomíná výčet příspěvků z minulého dílu šéf Motormixu.

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V jednání jsou i další lokality.

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz a také www.motormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k  dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou myší uložit jako.

Vytisknout

Diskuze: MOTORMIX na úvod dubna: Baja Italia, Valaška, vrchaři atd

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally valašská

Roman Kresta s Petrem Grossem míří na západ Čech

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud