AGROTEC MOGUL rally odkrývá podrobnosti první etapy

Tomáš Urban, 25. května 2011, 13:42 Google+

K datu konání AGROTEC MOGUL rally Hustopeče (10. – 11. června 2011) je opět blíže. Proto nahlédněme pod pokličku letošních tratích. Na místa, kde se bude rozhodovat o absolutním vítězi sedmého ročníku hustopečské soutěže.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally hustopeče

rally hustopeče | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Sdílejte článek

Harmonogram páteční etapy AGROTEC MOGUL rally je složen ze čtyř rychlostních zkoušek na dvou úsecích. Druhé průjezdy pak startovní pole absolvuje za použití přídavných světlometů.

O první vteřiny se posádky poperou v RZ 1, 3 Němčičky (12,63 km).
„Jedná se o lehce upravenou verzi loňské RZ 2, 6 Boleradice. Začátek absolvují posádky na úzké obslužné komunikaci, která následně přejde v rychlejší pasáž po širokém. Vložka pokračuje až do okolí rozhledny na vrcholu Kraví hory. Posádky čeká pasáž na šotolině, technická lesní pasáž až na širokou komunikaci, která soutěžní vozy dovede až do cíle před obcí Boleradice,“ popisuje ředitel soutěže Rudolf Kouřil.

První etapu doplní test RZ 2, 4 Kurdějov (13,35 km).
„RZ Kurdějov jsme složili dokonce ze čtyř různých rychlostních zkoušek z předchozích ročníků soutěže. Vložka odstartuje za sportovním areálem v Hustopečích. Úvod je veden po úzkých obslužných komunikacích, následně posádky najedou na hlavní silnici směrem do Kurdějova. Po technickém průjezdu vesnice (dva úzké mostky) se soutěžní vozy dostanou rychlým stoupáním k Nikolčicím. Následuje pasáž po úzké obslužné komunikaci, která přechází v technicky náročný úsek v areálu sadu. Před šotolinový úsek se soutěžící dostanou zpět na asfalt, po kterém dojedou až do cíle vložky,“ nastínil Rudolf Kouřil.

Uzávěrka přihlášek AGROTEC MOGUL rally Hustopeče je 29. května ve 24 hodin. Jako podporu účastníkům z „malých tříd“ nabízí organizátoři posádkám ve třídách 7 (A5 ), 9 (N2 + R1B) a 10 (N1 + R1A) nízký vklad 1.700,- Kč (včetně DPH a pojištění 1.200,- Kč). Stejná částka platí pro účastnice dámského poháru. Takže zájemci neváhejte a využijte této senzační možnosti.

Více informací k AGROTEC rally Hustopeče k soutěži hledejte na oficiálních stránkách www.agrotecautoklub.cz, případně na AGROTEC RALLY v sociální síti facebook.com.

Vytisknout

Diskuze: AGROTEC MOGUL rally odkrývá podrobnosti první etapy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally český krumlov

Rallye Český Krumlov: česká špička se chystá do Krumlova

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud