Václav Pech jun. před Rallye Příbram

Tomáš Urban, 20. září 2011, 06:00 Google+

Již o nadcházejícím víkendu 23. - 24.9. se uskuteční v okolí Příbrami závěrečný podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
barum rally zlín

barum rally zlín | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Na startu nebude chybět ani posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. s Petrem Uhlem, kterým se povedlo tuto soutěž v minulosti již pětkrát vyhrát. ,,Rallye Příbram patří mezi naše oblíbenější závody, je blízko u Plzně a charakter rychlostních zkoušek nám vyhovuje. Máme s ní ale spojenou jednu větší havárii. V roce 2004, kdy jsme jezdili s Fordem focusem WRC, jsme si od továrního teamu fordu ,,M-sport“, zapůjčili na Rallye Příbram nejnovější model focusu WRC, který byl nasazován v Mistrovství světa, abychom byli konkurence schopni proti továrnímu teamu Škodovky v boji o domácí titul. Dva dny před závodem, při zkoušení vozu se mě podařilo v hustém dešti havarovat a auto dost poničit. Do startu zbývalo asi 38 hodin a angličtí mechanici s celým naším teamem museli nepřetržitě pracovat, aby dali vůz dohromady. Na start závodu jelo  auto tehdy doslova z dílny,“ vzpomíná Václav Pech jun. 

Ten odstartuje společně s Petrem Uhlem se startovním číslem 1. do 33 ročníku Rallye Příbram v pátek 23.9. v 16.30h u Kulturního domu v Příbrami a vítěz bude znám v sobotu 24.9. v 18.45h na cílové rampě na letišti v Dlouhé Lhotě po ujetí více jak 580km tratě.

Ještě před startem samotné soutěže se uskuteční autogramiáda jezdců EuroOil teamu Václava Pecha jun. a Petra Uhla na čerpací stanici EuroOil poblíž Příbrami v Dubenči v úterý 20.9. od 14h. Na její účastníky čekají nejenom věcné ceny, propagační materiály, ale i možnost usednout do ostrého závodního vozu posádky Pech-Uhel. Srdečně zveme všechny příznivce a fanoušky jak na tuto autogramiádu, tak na samotnou rallye.


Media Václav Pech

 

 

 

 

www.VaclavPech.cz
www.vaclavpech-fanclub.cz

Vytisknout

Diskuze: Václav Pech jun. před Rallye Příbram

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Hudec, Martin

Hudec zajel nejlepší výsledek kariéry, Pešl musel slib přesunout

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud