Na barumce se představí nová hra s názvem Need for Speed SHIFT

Roman Ordelt, 16. srpna 2009, 01:02 Google+

Oficiální součástí letošního programu Barum Czech Rally Zlín bude poprvé v historii českého rally sportu Need for Speed SHIFT Prolog. Jedná se o virtuální závod soutěžících rally jezdců, kteří si budou moci poměřit svůj řidičský um v nové hře Need for Speed SHIFT. Výsledek tohoto „elektronického“ závodu bude vyhlášen před víkendovým finále a bude umístěn na oficiálních stránkách Barum Czech Rally Zlín.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
barum rally zlín

barum rally zlín | foto: www.barum.rally.cz

Sdílejte článek

Bude zajímavé sledovat, zda bude výkonnost ve virtuálním závodě odpovídat výkonu v realitě. Následně si během programu samotné barumky budou moci hru Need for Speed SHIFT, která bude celosvětově uvedena až ve druhé polovině září tohoto roku, vyzkoušet na speciálních herních stáncích i návštěvníci Barum Czech Rally Zlín v servisní zóně v Otrokovicích týmu APID denně od 9 hodin. Výsledky budou zaznamenávány a tři nejrychlejší diváci, závodníci obdrží poukaz na tuto hru a budou ji moci ihned po jejím uvedení kompletně prověřit jako jedni z prvních na světě.

SHIFT je přelomovým dílem série Need For Speed, nejslavnější závodní hry pro PC a herní konzole. Jde o velice realistický závodní simulátor s důrazem na autentický prožitek závodníka. Dojmy jezdců Barum Czech Rally Zlín, kteří si měli možnost krátce vyzkoušet preview verzi hry Need for Speed SHIFT: "Jako mladý jezdec jsem nadšenec závodních her, baví mě jezdit i virtuálně. Tomu odpovídá i můj herní arzenál doplněný špičkovým počítačovým volantem Logitech G25. Rozhodně vítám novou Need for Speed Shift, která zásadně posouvá tuto sérii od arkády k reálné závodní simulaci," uvedl Martin Semerád. "Hra a chování vozů se velmi posunulo touto verzí kupředu. Need for Speed je opravdu velmi autentická hra a díky tomu pomáhá hráčům osvojit si řadu návyků potřebných při skutečném závodění,"  řekl Jiří Volf.

NFS SHIFT nabízí detailně propracovaný kokpit, zbrusu nový mechanický model kolize, a bezkonkurenční dojem z rychlosti. Hra klade důraz na výhled řidiče z kokpitu – právě z tohoto pohledu je zážitek z jízdy nejvěrnější. Disponuje také fyzikálně přesným modelem simulace řízení, díky němuž při testování vlastních limitů pocítíte každý náraz, změnu vlastností povrchu závodního okruhu a každý pohyb.


Vytisknout

Diskuze: Na barumce se představí nová hra s názvem Need for Speed SHIFT

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

rally ypres

Meeke: Ve Zlíně vyhraje Kopecký

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud