Divácké tipy rally Krkonoše

Tomáš Urban, 17. června 2011, 11:11 Google+

Rally Krkonoše se nezadržitelně blíží. Pro diváky jsou na ní opět připravena oblíbená divácká místa – příjezdy k nim budou letos označeny šipkou a logem závodu. Pojďme si nyní stručně shrnout, která místa to jsou a jak se na nich chovat. Na divácké místo RZ 1,5 Starobucká se dostanete silnicí od Pilníkova. Prostor nad křižovatkou ve Starých Bukách je velmi oblíbený – nabízí přehlednou pasáž s horizontem a odbočením na hlavní silnici. RZ 2,6 Zámecký vrch má divácká místa situována přímo v okrajové části Trutnova. U restaurace Dvoračka je k vidění zajímavé esíčko přes mostek nad parovodem. Na diváckém místě U Mikeše se můžete těšit na divoké průjezdy v prašné zatáčce. Na loni nové RZ 3,7 Bernartická se osvědčila také dvě divácká místa. Od konce obce Zlatá Olešnice se dostanete do přehledného úseku trati s mírnými horizonty a rychlými i prudšími zatáčkami v místní části Hony. Ke zrádným serpentinám se svodidly nad Mrtvým jezerem dojedete či dojdete od točny autobusu u obce Lhota. Kryblická RZ 4,8 nabízí přímo u trutnovské zahrádkářské kolonie výhled, který si oblíbila také Česká televize. Druhé divácké místo je situováno na hřišti ve Starém Rokytníku. K této zajímavé šotolinové pasáži se dostanete po spojnici mezi Trutnovem a Úpicí. Věříme, že máte všichni zájem o hladký průběh soutěže. Prosíme Vás proto, abyste dodržovali pokyny pořadatelů a Policie ČR. Zaujměte své místo v dostatečném předstihu a zvolte si pozici za pevnou překážkou, vyvýšenou nebo v dostatečné vzdálenosti od trati. V žádném případě nevstupujte do označených zakázaných prostorů ani únikových zón a mějte vždy pod pečlivým dohledem své děti. Parkování bude opět organizováno na příjezdových komunikacích. Řada z nich je zároveň trasou určenou pro výjezd sanity z RZ. Pokynů pořadatelů proto dbejte i zde. Rozhodně se nepokoušejte vjíždět do uzavřených úseků rychlostních zkoušek. „I diváci přispívají každoročně k dobrému hodnocení Rally Krkonoše. Věříme, že tomu tak bude i v jejím letošním ročníku,“ říká ředitel závodu Vladimír Hlavatý a dodává: „Těšíme se na všechny fanoušky ve dnech 17. a 18. 6. v Trutnově.“

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally krkonoše

rally krkonoše | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Sdílejte článek

Na divácké místo RZ 1,5 Starobucká se dostanete silnicí od Pilníkova. Prostor nad křižovatkou ve Starých Bukách je velmi oblíbený – nabízí přehlednou pasáž s horizontem a odbočením na hlavní silnici.

RZ 2,6 Zámecký vrch má divácká místa situována přímo v okrajové části Trutnova. U restaurace Dvoračka je k vidění zajímavé esíčko přes mostek nad parovodem. Na diváckém místě U Mikeše se můžete těšit na divoké průjezdy v prašné zatáčce.

Na loni nové RZ 3,7 Bernartická se osvědčila také dvě divácká místa. Od konce obce Zlatá Olešnice se dostanete do přehledného úseku trati s mírnými horizonty a rychlými i prudšími zatáčkami v místní části Hony. Ke zrádným serpentinám se svodidly nad Mrtvým jezerem dojedete či dojdete od točny autobusu u obce Lhota.

Staré Buky

Kryblická RZ 4,8 nabízí přímo u trutnovské zahrádkářské kolonie výhled, který si oblíbila také Česká televize. Druhé divácké místo je situováno na hřišti ve Starém Rokytníku. K této zajímavé šotolinové pasáži se dostanete po spojnici mezi Trutnovem a Úpicí.

Věříme, že máte všichni zájem o hladký průběh soutěže. Prosíme Vás proto, abyste dodržovali pokyny pořadatelů a Policie ČR. Zaujměte své místo v dostatečném předstihu a zvolte si pozici za pevnou překážkou, vyvýšenou nebo v dostatečné vzdálenosti od trati. V žádném případě nevstupujte do označených zakázaných prostorů ani únikových zón a mějte vždy pod pečlivým dohledem své děti.

Parovod

Parkování bude opět organizováno na příjezdových komunikacích. Řada z nich je zároveň trasou určenou pro výjezd sanity z RZ. Pokynů pořadatelů proto dbejte i zde. Rozhodně se nepokoušejte vjíždět do uzavřených úseků rychlostních zkoušek.

„I diváci přispívají každoročně k dobrému hodnocení Rally Krkonoše. Věříme, že tomu tak bude i v jejím letošním ročníku,“ říká ředitel závodu Vladimír Hlavatý a dodává: „Těšíme se na všechny fanoušky ve dnech 17. a 18. 6. v Trutnově.“

 

Vytisknout

Diskuze: Divácké tipy rally Krkonoše

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally Lužické Hory (CZE)

Několik WRC v Krkonoších už tuto sobotu

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud