Na Vrchovině ani sníh přípravy rally nezpomalil

Karel Špaček, 1. dubna 2013, 11:33 Google+

Zatímco mnohde po republice znamenaly současné přívaly sněhu velké komplikace, pořadatelé Rally Vrchovina pokračují v nezmenšeném tempu v přípravách soutěže. Na tu se přihlásilo přes sto posádek, bližší informace se postupně objevují na internetových stránkách www.rallyvrchovina.cz .

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Vrchovina (CZE)

Rally Vrchovina (CZE) | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Sdílejte článek

Vánoce nebo Velikonoce, nějak se názvy tomu počasí asi pletou. Zatímco před Štědrým dnem stály fronty toužící nakoupit dárečky většinou v blátě, teď zas namísto pletení vrby na pomlázky aby člověk spíš stavěl sněhuláky. Ani současná nadílka ale přípravy Rally Vrchovina 2013 nenarušila, dobrá spolupráce se silničáři udržuje veškeré rychlostní zkoušky neustále průjezdné. „S ohledem na předpověď počasí se o naši soutěž nebojíme,“ říká s úsměvem předseda organizačního výboru Petr Tušer. „Je zjevné, že na suchých slikách sice v sobotu závodit nepůjde, ale běžná zimní výbava bude určitě všem stačit. Jsem upřímně rád za to, jak dobře se v našem kraji starají silničáři o vozovky a samozřejmě zejména o ty, které potřebujeme pro pořádání naší rally. Tratě se díky tomu skoro soustavně prohrnují a i když na nich místy malá vrstva sněhu zůstává, jsou pořád bez potíží průjezdné. Naše přípravy tak nejsou nijak výrazně narušeny a stále pokračují, dbáme zejména na dodržení všech bezpečnostních opatření. Přestože nás vše stojí hodně sil a času, už teď se na soutěž moc těšíme!“

Překrásné Slavonice na jihočesko-jihomoravsko-rakouském pomezí začnou účastníky Rally Vrchovina vítat v závěru pracovního týdne. Start Rally Vrchovina je na programu v sobotu 6.4. v půl deváté ráno, slavnostní cílová rampa bude nachystaná pro nejúspěšnější posádky tentýž den krátce po šestnácté hodině.

Vytisknout

Diskuze: Na Vrchovině ani sníh přípravy rally nezpomalil

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Solberg, Petter

Solberg nevylučuje návrat do WRC: Dveře se mi nezavřely

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud