BONVER PARTR Rally Vsetín v osvědčeném formátu

BONVER PARTR Rally Vsetín, 22. září 2016, 14:11 Google+

XIII. ročník BONVER PARTR Rally Vsetín definitivně uzavře letošní sezonu Autoklub Mistrovství ČR v rally historických automobilů a jak to tak vypadá, bude, po zrušené mosteckého závodu, zároveň i posledním podnikem Autoklub Rallysprint Série a Poháru 2+. Soutěž se uskuteční ve dnech 14. – 15. října 2016.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Vsetín (CZE)

Rally Vsetín (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Už z nového názvu je patrné, že vsetínská soutěž našla vedle společnosti PARTR nového strategického partnera se zájmem o automobilový sport. Tím je společnost Bonver, kterou zná většina fanoušků i ve spojení s Bonver Dakar Teamem. Právě prezentace jejich dakarských kamionů bude součástí doprovodného programu BONVER PARTR Rally Vsetín. Stejně tak se v roli informačního vozidla objeví na tratích vsetínské rally originální dakarský „presscar“ stáje Bonver.

„Jsme velmi potěšeni spojením s těmito silnými partnery, kteří se finančně podílí na hladkém průběhu našeho podniku. Věříme, že se vzájemná spolupráce promítne do bezproblémového průběhu závodu a na své si přijdou jak posádky, tak samozřejmě fanoušci,“ věří ředitel rally Petr Gryger.

Organizační tým pro letošní ročník připravil osvědčenou trať, vycházející z předchozích ročníků. Posádky budou závodit na osmi rychlostních zkouškách (4 úseky) s celkovou délkou více než 70 ostrých kilometrů. Jména měřených testů – Semetín, Hošťálková, Jabloňová, Vidče – jistě není třeba skalním fanouškům důkladněji představovat. Ale samozřejmě se na trať v dalších tiskových informacích důkladněji zaměříme. Jedno je už nyní jisté, na účastníky opět čeká nesmírně náročná, technická trať, kterou vzhledem k říjnovému termínu může, stejně jako loni mlha, ztížit počasí.

Soutěž oficiálně odstartuje v sobotu 15. října v 8:30 hod., první vozidla budou očekávána na cílové rampě u Autosalonu Škoda, Samohýl Motor Zlín v 16:35 hod.

Na stránkách www.vsetinrally.cz jsou už několik dní zveřejněna Zvláštní ustanovení, novinkou je možnost přihlásit se on- line (http://prihlaska.vsetinrally.cz/entryform/competitor), což už některé posádky využily. Uzávěrka přihlášek je stanovena na středu 5. října 2016 (24 hodin).

 

Vytisknout

Diskuze: BONVER PARTR Rally Vsetín v osvědčeném formátu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

RallyCup Vysoké Mýto

Mostecký sprint se pojede jako exhibiční závod

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Rally Šumava v galerii

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud