Pražské loučení Mareše s úspěšnou sezónou

RallyZone.cz, 22. prosince 2019, 17:15 Google+

Filip Mareš s Janem Hlouškem ukončili svojí druhou sezónu v nejsilnější kategorii na pětadvacátém ročníku Tipcars Pražského Rallysprintu. Při této příležitosti se představili na domácí půdě poprvé s modelem FABIE R5 v provedení EVO.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mareš, Filip - Hloušek, Jan

Mareš, Filip - Hloušek, Jan | foto: Archiv jezdce

Sdílejte článek

Tradiční tečka za soutěžní sezónou dostala staronový formát s klasickými rychlostními zkouškami, které se v Praze v minulosti jezdily. A právě do této sekce Filip nezvolil ideální obutí a na kluzkém povrchu ztratil drahocenný čas, který nebylo možné na zbývajících testech dohnat. „Zařazení klasických erzet do harmonogramu závodu jsme kvitovali a musím pořadatelům pochválit jejich sportovní hodnotu. My jsme na nich nakonec kvůli volbě pneumatik hned v úvodu ztratili dost času. Přesto jsme si ale čas strávený v kokpitu Fabie R5 Evo maximálně užívali a doufáme, že stejně tak i diváci u tratí rychlostních zkoušek," prozradil v cíli pilot sedmé nejrychlejší posádky.

Časová ztráta na vedoucí jezdce byla veliká, ryzí závodění s čistou stopou tak mohlo jít pro tentokrát trochu stranou a posádka Mareš – Hloušek potěšila své fanoušky i divácky vděčným stylem. „Atmosféra kolem strahovské zkoušky byla úžasná a jsme s Filipem moc rádi, že jsme to mohli zažít. Všem fanouškům děkujeme za podporu, která se nám dostala nejen během Pražského rallysprintu, ale především v průběhu celé sezóny," doplnil jablonecký spolujezdec Jan Hloušek.

Předvánoční Pražský Rallysprint definitivně ukončil letošní ročník automobilových soutěží, nicméně přípravy na rok 2020 jsou v plném tempu a posádka Mareš – Hloušek chystá pro své příznivce velké překvapení. Ještě před tím ale přeje všem fanouškům rallysportu za sebe a celý ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAM pohodové Vánoce a úspěšný rok 2020.

PR

Vytisknout

Diskuze: Pražské loučení Mareše s úspěšnou sezónou

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Cais, Erik

Erik Cais vyhlášen Talentem roku 2019 FIA CEZ

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud