Bojujeme na život a na smrt!

iM2, 23. října 2009, 22:09 Google+

Oba kandidáti na titul sváděli mezi sebou během dnešní etapy fascinující souboj. Pojďme se podívat na to, co na společnou bitvu oba “kohouti“ po první etapě říkají.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hirvonen, Mikko

Hirvonen, Mikko | foto: Ford Motor Company

Sdílejte článek

Sebastien Loeb:
Nebyl jsem překvapen Mikkovou rychlostí. Věděl jsem, že bude velmi rychlý, protože na šotolinových soutěžích, zvláště na těch rychlých, jako je tato, bývá skvělý. Nevím, proč byl rychlejší v odpolední sekci, prostě jsme s Danielem nebyli schopni jet takové tempo, jako dopoledne. Možná byl trošku odlišný podklad, trať byla trošku čistější. Na trati se ale občas povalují velké kameny a je zde hodně bláta. Dopoledne to hodně klouzalo a my jsme nemohli najít grip.
Přes noc toho už s autem moc dělat nemůžeme, abychom ho udělali ještě lepší. Cítil jsem se dobře. Předpověď na zítřek hlásí špatné počasí a jestli to vyjde, tak to bude určitě těžké, ale zase všichni budou mít stejné podmínky. Věřím, že můžeme vyhrát, ale je to mezi námi tak těsné, že můžeme jen těžko odhadovat, kdo bude zítra rychlejší. Doufám, že zítra budeme pokračovat v podobných výkonech.

Mikko Hirvonen:
Věděl jsem, že ráno musím najít dobré tempo a nesmím si nechat Sebastiena moc odskočit. A to se nám podařilo. Možná, že trošku znervózněl, a tak se nám odpoledne už dařilo přesně, jak jsme chtěli. Možná, že jsem ráno jel až za limitem. Myslím, že se Sebem svádíme skvělý duel, ale v dopolední sekci se budu muset pořádně snažit.
Nebojím se, že bych udělal chybu, kdyby se to ale stalo, tak by se to prostě stalo. Když jedete proti Loebovi, tak na to musíte opravdu pořádně tlačit. Musíte najít kompromis mezi rychlostí a přesností. Podle rozdílů mezi námi dvěma a zbytkem startovního pole můžete usoudit, jak moc na to tlačíme. Bojujeme opravdu na život a na smrt!

Vytisknout

Diskuze: Bojujeme na život a na smrt!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Meeke, Kris - Nagle, Paul

Meeke: Jízda na asfaltu a šotolině bude vzrušující

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud