Je Loeb pod tlakem?

iM2, 8. srpna 2011, 09:00 Google+

Kam budou směřovat kroky Sebastiena Loeba? Citroën již nechce dále čekat a od několikanásobného mistra světa čeká rozhodnutí o jeho budoucí kariéře do Rally Deutschland. Loeb by mohl nadále počítat s královským příjmem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Loeb, Sébastien

Loeb, Sébastien | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Sdílejte článek

Volkswagen, Citroën nebo odchod? Tuto otázku si momentálně pokládá Seb Loeb. Citroën by pro Francouze byl nejjistější variantou, pokud by chtěl v kariéře pokračovat. Tým je v MS měřítkem, Loeb by také mohl dále počítat s odhadovaným platem kolem 8 milionů eur, který ho řadí pochopitelně na čelo.

O moc méně by fenomén světové rally nedostal ani u Volkswagenu. Wolfsburští nabízí podobný plat a navíc novou výzvu v podobě zcela nového vozu, nového týmu, který chtějí dostat až na vrchol MS. Pro Loeba možná vítaná příležitost po dlouhých letech u Citroënu.

Podle šéfa Citroënu pro motorsport, Oliviera Quesnela, padne definitvní rozhodnutí o budoucnosti jeho jezdce před rally v Německu. "Oni již chtějí vědět, jesli prodloužím s Citroënem, přestoupím k jinému výrobci nebo se z rally scény stáhnu. Prvně si musím ujasnit, jestli vůbec chci v tomto sportu pokračovat," říká Loeb. 

U Citroënu se již pro jistotu začaly na odchod Loeba připravovat. V osobě Sébastiena Ogiera mají Francouzi jezdce, který je schopný místo týmové jedničky po Loebovi převzít. "Sébastien pro nás jezdí již desátým rokem a jednou nastane den, kdy bude chtít zkončit. Až tento den nastane, tak musíme pokračovat v úspěších i bez něj," říká Quesnel.

Vytisknout

Diskuze: Je Loeb pod tlakem?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Atkinson, Chris

Atkinson před comebackem do WRC

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud