Sandell po testu Mini nadšen

iM2, 7. února 2012, 15:45 Google+

Patrik Sandell se rozmluvil o stále ještě poměrně novém Mini Countrymanu WRC, který mu pro Rally Sweden připraví Prodrive, poté, co v jeho rodném Švédsku vůz v neděli testoval.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
barum rally zlín

barum rally zlín | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Sandell, který je členem nově vzniknutého Sweden World Rally Team, bude o nadcházejícím víkendu závodit na tratích MS s vozem Mini John Cooper Works WRC. Jen dodejme, že Sweden World Rally Team vznikl za účelem najití budoucího švédského šampiona MS. 

\\\\\\\"Auto bylo velmi dobré už od začátku, takže jsme až tak nedělali na setupu, ale mohli jsme se koncentrovat na nalezení správného pocitu,\\\\\\\" řekl Patrik Sandell po testu, který se konal kousek od města Kall. \\\\\\\"Na těch cestách jsem již dříve jezdil a začít jezdit s novým autem na cestách, které již znám, pro mě znamenalo rychlejší najítí dobrého pocitu a důvěry.\\\\\\\"

\"\\"\\"\"
Patrik Sandell vloni s Fabií S2000 na Kypru

Juniorský mistr světa z roku 2006 pěl také slova chvály na tým Prodrive. \\\\\\\"Je skvělé spolupracovat s Prodrivem, který je tak profesionálním týmem. Náše inženýrka, Teena [Gade], je opravdu nadšená pro věc a talentovaná. Myslím, že jsme si na sebe zvykli hodně rychle a bude velká zábava pracovat s ní a Prodrivem.\\\\\\\"

Dani Sordo, který je týmovou jedničkou Prodrivu a který testoval v sobotu, řekl: \\\\\\\"Po testu jsem velmi spokojen. Vloni jsem na této soutěži nestartoval a jsou to dva roky, co jsem naposled jel na ledu, takže délka [testu], kterou jsme odjeli, nám pomohla. Bude těžké držet krok se severskými jezdci, ale budu se snažit zabojovat, abych byl co nejvyše v klasifikaci, jak jen to půjde, asi jako v Monte Carlu.\\\\\\\"

Vytisknout

Diskuze: Sandell po testu Mini nadšen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Wilson, Matthew - Martin, Scott

Wilson bude zpět nejdříve v Portugalsku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud