Osobní setkání se čtyřmi velikány rallye

Ondřej Krajča, 31. prosince 2012, 00:23 Google+

Na první tiskové konferenci k Jännerrallye budou na dotazy novinářů odpovídat Raimund Baumschlager, Jan Kopecký, Bryan Bouffier a Stig Blomqvist

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally jänner

rally jänner | foto: Josef Vyšata, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Do začátku sezóny v rallye v Rakousku již zbývají pouhé čtyři dny. 30. Jännerrallye konaná ve dnech 3. až 5. ledna ve Freistadtu je nejen začátkem rakouského a českého mistrovství v rallye. Jelikož tato klasická soutěž motoristického sportu je také začátkem European Rallye Championship (ERC), je Mühlviertel v první řadě v centru mezinárodní pozornosti.

 

Jännerrallye 2013 tak má odpovídající silné obsazení. Součástí elitního startovního pole budou mimo jiné trojnásobný vítěz Václav Pech z České republiky, aktuální polský mistr Kajetan Kajetanowicz, evropský vicemistr z Polska Michal Solowow, francouzská legenda rallye Francois Delecour a rychlý rakouský vicemistr Beppo Harrach. Ti všichni budou zastoupeni prominentní čtveřicí jezdců na první mezinárodní tiskové konferenci, která se koná ve čtvrtek 3. ledna v 17:15 hod. v tiskovém středisku v Hospodářské komoře (Wirtschaftskammer - WKO) ve Freistadtu, Linzer Straße 11.

 

V osobě trojnásobného vítěze Jännerrallye Raimunda Baumschlagera a obhájce vítězství Jana Kopeckého budou na dotazy novinářů odpovídat jak rakouský, tak český mistr v rallye. A vedle bývalého mistra světa Stiga Blomqvista se na pódiu objeví také tajný favorit Bryan Bouffier (trojnásobný polský a francouzský mistr), aby zde hovořil o svých šancích na vítězství v Horních Rakousích.

 

Také závěrečná tisková konference se bude konat v tiskovém středisku. Ta se koná v sobotu dne 5. ledna zhruba v 18:30 hod. a zúčastní se jí první tři.

Vytisknout

Diskuze: Osobní setkání se čtyřmi velikány rallye

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Rally Sweden (SWE)

Hyundai údajně získal 2 inženýry, kteří stáli za úspěchy Peugeotu

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Rally Šumava v galerii

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud