Video II: Testy týmů před asfaltovou Francií, včetně Martina Prokopa

iM2, 2. října 2013, 20:44 Google+

Na asfaltovou rally ve Francii se tovární týmy připravují opravdu důkladně, navíc ve Francii je vždy spousta fanoušků, kteří vytvoří videa i z testů, kterými se my poté můžeme pokochat.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ogier, Sebastien - Ingrassia, Julien

Ogier, Sebastien - Ingrassia, Julien | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Sdílejte článek

M-Sport:

Mads Ostberg: O nepovedeném testu Ostberga, který rozbil svoji Fiestu RS WRC jsme Vás již informovali v minulém článku. Nor si zatím s asfaltem moc nerozumí, o tom asi nejlépe svědčí loňská Španělská rally, kde po první [šotolinové] etapě vedl o téměř 30s, nakonec byl klasifikován jako 4. se ztrátou téměř 2 minut.

Thierry Neuville + Martin Prokop: To Thierry Neuville je na asfaltu jako doma, což předváděl už vloni a letos to v Německu potvrdil. Belgičan by rád ve stínu souboje dvou velikánů zazářil. M-Sport použil pro testy Neuvillea a Novikova zajímavý vůz ve stříbrné barvě.

Video z jeho testu navíc zachycuje i přípravy Martina Prokopa, který se po absenci v Austrálii (z finančních důvodů) opět zapojuje do bojů o body v MS. 

Evgeny Novikov: Rus v barvách M-Sportu má určitě co napravovat. Jeho výkony jsou letos zklamáním. Ne že by nebyl rychlý, ale svoji snahu dost často přehání. Naposledy neudržel Fiestu RS WRC na trati v Německu, navíc to bylo hned na úvod ve čtvrtek.

Citroën:

Sébastien Loeb: Devítinásobný mistr světa se loučí s kariérou továrního jezdce Citroënu v MS. Není divu, že z jeho testů je k dispozici spousta videí, navíc když se jede v jeho domácí Francii. Francouz už nemusí nic dokazovat, rozloučit se stylově by však zajisté chtěl.

Dani Sordo: Sekundovat bojům na čele bude chtít zajisté svým německým vítězstvím povzbuzený Dani Sordo. Španěl jede tentokrát pod hlavičkou Abú Dhabí Citroën Total World Rally Teamu. 

Mikko Hirvonen: Na této soutěži bude Fin asi nejméně favorizovaným z trojice jezdců francouzského týmu. Nicméně nesmíme zapomínat, že z Německa si odvezl Mikko velmi solidní třetí místo.

Volkswagen:

Sébastien Ogier: Není pochyb o tom, že během víkendu ve Francii se pozornost bude tříštit hlavně mezi dva jezdce - Loeba a Ogiera. Jeden zde ukončuje svoji kariéru a druhý s největší pravděpodobností oslaví svůj první titul mistra světa. Ogier navíc v Německu zklamal, když vyjel z tratě a poškodil zavěšení Pola R WRC, na asfaltu si tedy bude chtít napravit reputaci.

Jari-Matti Latvala: Fin v Německu dlouho vedl. Na asfaltu, který nikdy nebyl jeho oblíbeným povrchem, už vloni ukazoval, že se výrazně zlepšil. V Německu to až do své nehody potvrzoval. 

Vytisknout

Diskuze: Video II: Testy týmů před asfaltovou Francií, včetně Martina Prokopa

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

barum rally zlín

T&T se na Příbrami rozloučí s českou rally a míří do Evropy

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud