Atkinson má čtvrtých míst už dost

Tomáš Musil, 4. září 2007, 23:32 Google+

Čtvrté a sedmé místo v cíli Novozélandského podniku. To určitě není výsledek, který si tým Subaru před začátkem soutěže dával za cíl, ale pochvalu si určitě zaslouží Chris Atkinson.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Atkinson, Chris

Atkinson, Chris | foto: Subaru WRT

Sdílejte článek

Australan bojoval a dokázal nakonec o necelých pět vteřin porazit Jari-Matti Latvalu s Fordem. Pro Atkinsona byla jeho čtvrtá pozice velkou satisfakcí za boj, který po celou soutěž sváděl.

„Nikdy nebudeme zcela spokojeni, dokud nebudou naše vozy bojovat o umístění na stupních vítězů, ale jsme si jistí, že auto jde správným směrem a umožní nám boj na špici," prohlásil týmový šéf Richard Taylor.

S oběma jezdci na bodech se tým Subaru probojoval na třetí místo v hodnocení týmů. V jedenácti odjetých soutěžích získal 60 bodů a vede o pět bodů před soukromým týmem Stobart Ford.

„Byl to skvělý boj o čtvrtou příčku a já jsem rád, že jsem z něj vyšel jako vítěz," řekl Australan Atkinson. „Je to odměna pro celý náš tým, který odvedl dobrou práci na voze. Bylo by pěkné vystoupit na stupně vítězů a doufám, že od toho nejsme daleko. Myslím, že čtvrtých míst jsme už získali hodně, teď bereme jen třetí, druhou nebo první pozici!"

Solbergovi se během Rally Nový Zéland podařilo na voze vylepšit mnoho věcí, ale teď se soustředí na nadcházející testování. „Vše co tým udělal nám velice pomohlo," poděkoval týmu Solberg. „Dělal jsem, co bylo v mých silách, ale vím, že můžeme ještě zrychlit. Testování, které máme naplánované, pro nás bude velmi důležité, čeká nás ještě mnoho práce...”

Vytisknout

Diskuze: Atkinson má čtvrtých míst už dost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Citroen Total WRT

Šéf Citroënu je spokojený

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud