Komentáře jezdců po první etapě Jänner rally

Tomáš Urban, 5. ledna 2008, 08:20 Google+

Aktuálně přinášíme rozhovory s jezdci po první etapě Jänner Rally.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Jänner Rallye (AUT)

Jänner Rallye (AUT) | foto: www.iq-jaennerrallye.at

Sdílejte článek

Přinášíme aktuální komentáře jezdců po první etapě Jänner rally. Posádky přivítalo mrazivé počasí, na RZ se střídal sníh, led a asfalt.

Jak etapu hodnotí Pavel Valoušek, vedoucí jezdec: „Jedeme v pohodě. Nečekal jsem po mé pauze takový nástup do závodu. Vyrobili jsme dvě chyby, dvoje hodiny, které byly úplně zbytečné. Teď jsme s Václavem stejně, uvidíme jak se vyspíme,“.

Druhý Václav Pech říká o etapě: „Trochu trvalo než jsme se rozjeli, hledal jsem styl. Valdovy časy jsou úplně někde jinde. Auto nešetřím, je otlučené. Mám trochu obavy, o mechanické věci, aby vše vydrželo do cíle,“.

Třetí je místní matador Haneder: „Jsem velmi spokojený, velmi rád zde závodím. Doufám, že to tak zůstane. Dnes jde především o to na poslední chvíli vybrat správné gumy,“.

Čtvrtý muž pořadí Baumschlager: „Vybrali jsme špatné gumy, ztrácím 1,5 sekundy na kilometr, ale taková je rally. Zítra se polepšíme,“.

Páté místo Franz Wittmann jun.: „Odpoledne jsem si už šetřil gumy, abych mohl v neděli zaútočit. Jsem si jistý, že naše zlepšení v pořadí je možné,“.

Šestý je  bývalý  jezdec Škody Motosport Fin Janni Paasonen: „Dnešní den je velmi dlouhý. Zítřejší etapa je taky dlouhá, je tam více sněhu, což by nám mohlo vyhovovat, uvidíme jak se s tím poperem,“.

Nejlepší jezdec s vozem S2000 Jaromír Tarabus: „Jsme v cílí první etapy, což je skvělé. Poslední dvě RZ to moc klouzalo, možná to je tím, že jsme měli starší gumy. Jsme hrozně unavený. Jinak svezení perfektní. Bohujeme s Waldherrem (S2000). Bude to těžké,“.

Roman Odložilík: „Není to špatné, bojujeme všichni tři (Tarabus, Waldherr). Jinak bez problémů. Etapa byla pro mě moc dlouhá, stála hodně sil. Uvidíme zítra,“.

Dalším místem Rakušan Johanes Keferböck: „Co můžu říct, je to jednoduché je to moje domácí rally. Jízda mne velmi baví. Náskok je pryč, díky několika chybám, jede se hrozně rychle,“.

Dalším s vozem S2000 je Chris Rosenberger: „Měli jsme problémy s interkomem. Chtěl bych se dostat do první šestky, ale bude to hodně náročné,“.

Vojtěch Štajf: „Jsou nějaké škrábance na autě, ale na to jak to klouže tak minimální. Musím říct že mi to nejde, asi jsem zaspal po Novém roce. Ve tmě jsme se zlepšili, asi už jsme rozjetí. Zítra to snad půjde lépe,“

Karel Trojan: „Když už to začalo jít, tak jsme v cíli jedné vložky nedobrzdili a spadli ze stráně, je poškozená hadice od turba, nefouká to. Jedeme bez tlaku a ztráta narůstá. Snad bude zítra lépe,“.
Vytisknout

Diskuze: Komentáře jezdců po první etapě Jänner rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Kopná (CZE)

Samohýl Škoda Team obhájil na Kopné prvenství

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

reklama

Doporučujeme

ROTO Plzeň

Nečekaný úvod v Rakousku pro ROTO Plzeň

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud