Životní výkon Atkinsona v Mexiku

Tomáš Urban, 3. března 2008, 20:59 Google+

Zatím nejlepší výsledek své dosavadní kariéry zajel v Mexiku Chris Atkinson se Subaru Impreza WRC továrního týmu Subaru WRT. Skončil druhý absolutně.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Atkinson, Chris

Atkinson, Chris | foto: Subaru WRT

Sdílejte článek

Chris Atkinson se vyšplhal svým výkonem v Rally Mexiko mezi nejlepší piloty světa. Austalan vybojoval v letošní Rally Mexiko druhé místo absolutně, s velkým náskokem. Osmadvacetiletý Australan skončil v cíli třicet vteřin před Finem  Latvalou a přes minutu za Loebem. To vše dokázal, když poslední zkoušky jel pouze s náhonem na jednu nápravu.

Svým výkonem zaznamenal už druhé pódiové umístění ve třetí soutěži. Celkově to pro něj znamená čtvrtá pozice v pořadí jezdců.

"Je to fantastický výsledek, nejlepší můj v mistrovství světa. Celý tým Subaru, všichni lidé v týmu udělali výbornou práci," říká Atkinson a dodává: "Bylo také skvělé porazit Loeba na superspeciální rychlostní zkoušce. Mám z toho všeho obrovskou radost,".

"Po švédské rally jsme udělali vylepšení tlumičů. To hodně pomohlo v ovládání vozu, které se hodně zlepšilo. Nebyl s nimi žádný problém ani při testech," říká Atkinson a pokračuje: "Teď je na řade Argentina. Zde budeme chtít v našich výborných výsledcích pokračovat. Později to snad může být ještě lepší,"!

K výkonu Atkinsona se vyjádřil i týmový šéf David Richards: "Chris odvedl naprosto skvělou práci.Pevně věřím, že Chris letos nějakou tu soutěž určitě vyhraje. Pozice obou jezdců se ještě vylepší nasazením nového vozu Subaru Impreza WRC 08. Naše představení v Mexiku mne přesvědčilo že tým i jezdci dokážou perfektně fungovat. Vylepšili jsme auto. Těchto změn určitě využijeme v přípravě nového vozu," končí Richards.
Vytisknout

Diskuze: Životní výkon Atkinsona v Mexiku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Rally México (MEX)

Corona Rally Mexico - Review

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud