Rally d'Italia Sardegna: Latvala doslova létá

Tomáš Musil, 17. května 2008, 23:40 Google+

Ohlasy jezdců po II. etapě: Loeb tlačil, jak mohl, na Latvalu to však nestačilo. Půl minuty je na pět RZ zdánlivě hodně, při Latvalově tempu to však nemusí být žádný problém.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Sardinia (ITA)

Rally Sardinia (ITA) | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

Sebastien Loeb: "Snažil jsem se vymáčknout co nejvíc z potenciálu našeho auta, přesto se však srazil náš náskok pod půl minuty. Jsem ale rád, že jsme ve vedení. Uvidíme, jestli to bude stačit. Budeme se držet dnešního tempa a nechybovat, čeká nás zajímavý den!"

Jari-Matti Latvala: "Perfektní auto, pozice na trati, maximální atak na soupeře, to vše mi umožnilo jet na hranici svých možností. Chtěl jsem získat zpátky včerejší ztracený čas. Odpoledne už jsem tolik neriskoval. Zítra to bude náročné, protože na trať pojedu jako druhý, ale těším se na dobrý souboj."

Mikko Hirvonen: "RZ8 a RZ11 jsou opravdu skvělé zkoušky, úzké a rychlé, prostě skvělá rally. Jari-Matti za to dneska hodně vzal a doslova létal, myslím, že nás zítra čeká ještě velký souboj. Možná máme trochu lepší pozici než Loeb a Jari-Matti, ale to se uvidí až zítra, rally končí až v cíli, a přestože je mezi mnou a Loebem velká mezera, stát se může cokoliv."

Gigi Galli: "Jsem opravdu šťastný, protože jsem čekal, že tempo, které jsme ráno udržovali, na ostatní stačit nebude, ale nakonec to bylo vše ok.  Plán na zítra je držet krok podobně jako dnes a nepustit před sebe Sorda, musíme jet naplno a zároveň se vyvarovat chybám."

Daniel Sordo: "Odpoledne jsem jel na hranici svých možností, ale pořád to bylo málo.  Nepodařilo se nám získat zpátky ztracený čas z rána. Zítra startujeme z páté pozice, uděláme však vše pro to, abychom mohli vystoupat na podium. Čeká nás dalších pět RZ a nikdy nevíte, kdy se situace může obrátit."

Chris Atkinson: "Celý den jsme jeli úplně nadoraz. Očekávali jsme, že oba vozy Ford budou velmi rychlé, tak že 6. místo není pro nás žádné překvapení. Jel jsem opravdu naplno, tlačili jsme na pilu, zároveň nás nepotkal žádný technický ani jezdecký problém. Pořád jsme na dobré příčce, ale na borce vepředu asi nemáme."

Henning Solberg: "Jsme na sedmé příčce, ale chceme ještě o místo výš. Souboj s Aavou si užívám, všechno je zatím ok. Zkusím udržet rychlost a zítra budu tvrdě bojovat."

Urmo Aava: "Na RZ7 jsme ztratili přední spoiler, ale na Henninga ztrácíme jen 5,5 sekundy. Zítra se ho pokusím předjet."

Per-Gunnar Andersson: "Auto jelo perfektně, ale trať je dost náročná. Musím ale říct, že je v lepším stavu než jsem očekával. Na osmé místo ztrácíme minutu, bude to těžké dotáhnout, ale zkusíme zabrat."

Petter Solberg: "Dneska to bylo pro nás hodně těžké, snažili jsme se, ale chyběla nám ta optimální rychlost. Odstartovali jsme ze třetí pozice a věděli jsme, že dneska to bude velmi obtížné, ale na RZ8 jsme museli měnit kolo a bylo po nadějích."
Vytisknout

Diskuze: Rally d'Italia Sardegna: Latvala doslova létá

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Sýkora, Jan - Škardová, Martina

Thermica Rally Lužické hory: Premiéra Sýkory

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud