Impreza poprvé na asfaltu

Tomáš Musil, 1. července 2008, 23:49 Google+

Testovací jezdce Subaru Markko Martin poprvé proháněl novou Imprezu WRC na tvrdém povrchu a jestli dojde na jeho slova, můžeme se těšit na skvělé výsledky nové Imprezy nejen na šotolině, ale i na asfaltu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Solberg, Petter - Mills, Philip

Solberg, Petter - Mills, Philip | foto: Subaru WRT

Sdílejte článek

Německá rally, Španělská rally nebo Rally Korsika. To všechno jsou soutěže, kde se jede výhradně na asfaltu, proto týmy využívají pauzy a snaží se pozměnit nastavení vozu z šotoliny na pevný povrch a nejinak je tomu u Subaru. Testovací jezdce Markko Martin poprvé otestoval Imprezu v hornatých oblastech Itálie.

"Bylo to dobré, hned první pocit už něco naznačil. Během víkendu jsme zapracovali a zlepšili pár věcí. Hodně jsme se přiučili, jak auto funguje nebo jaké změny je potřeba provést."

"Podle mě to byl dobrý test, z auta na asfaltu vyzařovala úplná jistota, dobře se řídilo, drželo stopu. Zkoušeli jsme různá nastavení vozu, ale žádné větší problémy nás nepotkali. Nicméně to byl první test, tak že se toho zas nedá tolik říct, i když si myslím, že na asfaltu budeme konkurenceschopní."

"Impreza ukázala, že se dokáže s asfaltem rychle sžít a změny, které jsme provedli, se následně projevily. Stále je tu mnoho věcí, které je potřeba doladit, jsme si ale jist, že všechno zvládneme."

"Německá rally je trochu odlišná soutěž od normálních asfaltových. Tady v Itálii byly navíc trošku odlišné podmínky, tak že nyní chceme připravit naše posádky na speciální test, který bude zaměřen přímo na Německou rally."
Vytisknout

Diskuze: Impreza poprvé na asfaltu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Andersson, Per Gunar

Suzuki zřejmě ve třech

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud