Loeb: Byla to velmi tvrdá bitva

iAdam, 3. srpna 2008, 17:00 Google+

OHLASY JEZDCŮ PO NESTE RALLY FINLAND; Hirvonen na Loeba stále tlačil, ale nestačilo to. Prokop si připsal cenných 10 bodů a vítězství mezi juniory.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Finland (FIN)

Rally Finland (FIN) | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

Sebastian Loeb
Je to fantastické, skvělý zážitek, to, že se mi podařilo vyhrát zde ve Finsku pro mě hodně znamená. Tuto soutěž jsem chtěl vyhrát strašně moc, protože je jednou z těch nejtěžších. Proto pro mě byla výhra důležitější než získané body. Celý víkend to byla velmi tvrdá bitva s Mikkou bez jakékoliv šance na odpočinek. Jel velmi dobře, musel jsem bojovat o každou sekundu.

Mikko Hirvonen
Chtěl jsem zde vyhrát, protože je to prostě báječná soutěž. S naší rychlostí jsem spokojený, ale Seb dokázal ušetřit pár vteřin, které mu na konci pomohli k výhře. Bitva o titul ještě není rozhodnuta a proto budou všechny nastávající soutěže ještě důležitější.

Chris Atkinson

Je to nejlepší soutěž na světě, zde chce vyhrát každý, a proto je výsledek na stupních vítězů prostě super. Když jedete do Finska, tak určitě chcete být, ale pódiový výsledek je určitě víc, než jsme očekávali. Je to obrovský výsledek pro celý tým. Stephane (Prevott-spolujezdec) odvedl skvělou práci a tak jsem ze sebe mohl dostat úplné maximum.

Dani Sordo
Není to hanba, nedojet na stupních vítězů tak, jak jsem chtěl. Čtvrté místo a pět bodu je dobré pro Citroen. Cítím se teď sebejistěji a doufám, že mi to pomůže i při další soutěži v Německu. Budu se tam snažit vyhrát.

Martin Prokop
Sváděl jsem tu neuvěřitelný souboj s Michalem (Kosciuszkem) a několik časů jsem zajel tak, jak jsem si ani nemyslel, že zvládnu. Je skvělé, že se mi podařilo vyhrát v JWRC. Jízdu jsem si tu užíval, ale Michal byl velmi rychlý, tak jsem musel jet pořád na maximum a doufat, že neudělám chybu. Občas jsme byli až příliš rychlí, to se tady ve Finsku může zdát trochu hrozivě, ale v autě jsem si mohl důvěřovat. Před touto soutěží jsme si zajeli rally v Estonsku a našli dobré nastavení vozu. Ano, je stále ještě možné vyhrát šampionát, ale znamenalo by to perfektně zvládnout soutěže, které nás ještě čekají. Určitě to nebude snadné, ale budu se snažit.
Vytisknout

Diskuze: Loeb: Byla to velmi tvrdá bitva

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel

Neste Rally Finland: Loeb vítězem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud