Sordo: Letos vyhraji

iM2, 12. srpna 2008, 07:23 Google+

V jednom rozhovoru pro wrc.com tovární jezdec Citroënu Total Dani Sordo prozradil, že si myslí, že letos se mu podaří poprvé vyhrát.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Sordo, Dani

Sordo, Dani | foto: Citroën Sport

Sdílejte článek

Španěl, který nastoupil do šampionátu WRC v roce 2006, má složitý úkol. Působí totiž v jednom týmu s hvězdou šampionátu Sebastienem Loebem. Proto jeho cesta za vítězstvím není jednoduchá. Jeho hlavním cílem je sbírat body a pomoci tak Citroënu v zisku vysněného titulu mezi značkami. I přes tyto skutečnosti Dani Sordo touží po svém prvním vítězství.

„Vyhrát rally je hodně důležité, ale rozhodně ne lehké! Sebastian se jen těžko poráží na šotolině a na asfaltu je to ještě těžší, protože je to původní specialista na tento povrch. Moje vítězství v rally není pro tým nejdůležitější. Jsem pod určitým tlakem, ale osobně si myslím, že se mi letos podaří získat svoje první vítězství,“ doufá Sordo.

Sordo přitom chápe, že srovnání s týmovým kolegou je velice důležité a on je tím mužem, který ho má porazit. „Občas je to samozřejmě velice složité se Sebastienem pracovat, protože pro mě je to nejrychlejší jezdec historie a je rychlý na všech površích. Má to i svoje výhody. Společně pracujeme na testech a já se mohu od něj něco přiučit. Určitě je velice těžké pro vaši motivaci, když máte takového týmového kolegu. Je těžké ho porazit, ale já se o to pokusím. Jsem soutěživá osoba, takže je to v mé povaze zkusit bojovat.“
Vytisknout

Diskuze: Sordo: Letos vyhraji

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Opel Corsa OPC

Corsa v Německu nepojede

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud